SATC - maraton och flädersaft

Vardag / Permalink / 7
Var sugen på något surt, men inte ren citron. Kom på att vi hade flädersaft i kylen och blandade i citron :)) såååå gott de blev. Bra för njurarna och urinvägsinfektion också om man nu tänker på sånt hehe.
SATC - maraton för fulla muggar. Kan inte räkna alla gångerna jag sett boxen nu men den är lika bra varje gång. Tröttnar aldrig.

Har hjälpt Laila med sin design också. Hon har ju sålt sin underbara Frieserhäst Martis och ville ändra designen som jag gjorde åt henne förut, eftersom Martis var en stor del av den. Hoppas hon kommer bli nöjd :)

Men herregud, läste precis Aftonbladet. En familj som hade sammanlagt 16 barn, 4 biologiska och 12 adopterade, som dessutom var handikappade. Föräldrarna rånmördades av sju män. 9 av barnen var hemma när detta hände :(( de rånarna tog var ett kassaskåp och föräldrarna sköts till döds. Hoppas rånarna kommer plågas hela sitt lilla sorgliga liv. Hur kan man göra något sådant?? De lämnar 16 barn föräldrarlösa :(( oförlåtligt.. Världen är sjuk!

Vad fasiken håller Gratismode på med?! Sparar poäng och vid 850 poäng fick man ett presentkort på 300 kr. Nu har de ändrat kriterierna igen till 900 poäng och de har redan ändrat en gång innan från 800 till 850. Vad FAN!!! :(( vill ju shoppa nuuuuuu och hade inte alls långt kvar till 850 poäng. Retards :((

Suupermörk bild men gillar färgerna i den ändå :)
#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Det provet jag gjorde med droppet visade inte vad dom ville och jag som fick lite hopp om att bli piggare. Så som det verkar ju måste det ju va läckaget på hjärtklaffen som strular och gör mig trött. Men dom ska väl hitta andra anledning också nu och börja med nya prover o skit. Skulle inte alls förvåna mig. :/

#2 - - Sabine - Ab imo pectore:

åh SATC <3

#3 - - nadia:

så sant, världen är sinnessjuk.

#4 - - Anonym:

gu vilken fin blogg du har!

#5 - - nadia:

Lagerhaus är verkligen drömaffären, otrolig!



Mjo, det kändes ju men det var inte så farligt som ser ser ut, det bödde lite för mycket tycker jag! ;O

#6 - - Molly:

Haha, men shit vad läskigt... Jag vaknade och kände att jag var tvungen att titta igenom hela SATC-boxen idag :P



Jag är precis likadan, det går aldrig att tröttna på!

#7 - - Ida:

Ja man fick sig en ordentligt knäck där, och jag kan väl erkänna att min nuvarande pojkvän många gånger har fått haft överseende med mig. Men nu känner jag att jag kan lita på honom till 110% så det är jätteskönt.



Kramar Ida

Till top