När ska jag få semester egentligen?

Vardag / Permalink / 7
Under alla år som jag har jobbat så har jag aldrig haft semester. Har alltid jobbat som extra personal eller timmis. När ska jag få semester?! Så jag kan planera att resa bort med min älskling? Bara att vänta, jobba hårt och hoppas på det bästa :)

På tal om jobb så blir det ett litet fyra timmars pass imorgon efter tre dagars ledighet. Känns skönt. Behöver komma hemifrån :) älsk är lite småtrött på mitt PMS:ande också. Av någon wierd anledning är jag j*vlig och elak några dagar innan the red week istället för undertiden. Vet inte hur det är för andra, men sån är jag i vilket fall. Hur kommer det sig att man blir elak och spydig egentligen? Och varför har vi alltid PMS som en anledning när vi känner oss lite småkranky och bitchiga?

Nej ska dra ut min golfspelande hubby på kvällspromenix nu. Han har bytt zombies mot golf nu verkar det som :P

Lite småsugen på att köpa en sån där locktång som Jennie hade med sig förra helgen :) fluffy..
#1 - - Sanna:

Jag blir irriterad, kan irritera mig på små små små obefintliga fel.. Otroligt jobbigt eftersom man fattar inte själv :)



skönt o veta man ej är ensam om det :)

#2 - - My:

PMS = premenstruell stress. Pre = före. PMS har man alltså alltid före mensen :P

#3 - - Cornelia:

Du har verkligen en underbar header.

men allt bra ? :)



prenumera gärna på mig på bloglovin.



http://www.bloglovin.com/blog/573852/cornelialinnea



Kram.

#4 - - Elin - Design&Makeup:

PMS behöver ju inte komma under mensen utan de kan ju va nåra dagar innan. Haha en jäkla varning är det ju iaf ^^

#5 - - Julia:

den var inte spydig alls, inte med mening iallafall

#6 - - vixx:

Jag förstår precis! Jobbar också bara deltid, sommaranställningar osv då man verkligen vill hitta på saker och planera. Det är förjävligt, haha aja. Guldfynd låter skoj, jag sommarjobbar på ica maxi och är less som bara tusan hua ligen. Vad har du för systemkamera btw? Älskar verkligen dina bilder och behöver en systemis själv :)

#7 - - Linda:

Ja guu... men blir helt galen dagarna före. Dom få bråk ja och killen har är ALLTID då. Vat inte hur många gånge ja bett han packa och dra för att sen ångra mej och va hur bölig som hälst. knas! ;-D

Till top