Varför vi flyttar till Österrike??

Frågor & Svar / Permalink / 14
Hehe det var basfrågan idag :)
Under sommaren nu så fick älsk gå från sitt jobb pga det inte fanns något att göra. Hans chef hade inte alls planerat att de skulle gå dåligt för dom när de anställde honom i vintras. Och de gjorde att han fick lov att sägas upp.
Han har sökt jobb hela sommaren och även sökt jobb där han jobbade innan.
Sen för någon månad sedan fick han en förfrågan från sitt gamla jobb om han var villig att flytta utomlands. De behövde någon som kunde/kan flytta runt i världen och de ville att han skulle prata med mig innan han bestämde sig.
Såklart kan jag inte säga åt honom att tacka nej till en sån chans, verkligen inte. Så det är ju antingen att följa med eller göra slut, distans så många mil funkar inte. Så enkelt är det.

Så vi flyttar dit för att älsk helt enkelt har fått jobb där genom ett Österrikiskt företag :) vi kommer bo där på obestämd tid medans älsk lär sig sitt jobb och språket. Jag kommer eventuellt vara "hemmafru" tills vi vet vart vi hamnar nästa gång och kan planera bättre.

Det har gått jäkligt fort, hänger inte med alls, lite smått ångest har man. Men vilken jäkla chans det är :D kommer nog bli bra. Men de är enormt mycket som ska göras på en månad. Vi kommer i princip åka ner dit utan någonting med oss och börja om på nytt. Hatar att inte ha kontroll :P haha.

Hoppas de besvarade lite av era frågor :)
Nu måste vi äta något. Puss puss
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Du är då en underbar flickvän:) Han är lyckligt lottad att ha dig som vågar ta en sådan stor förändring:) Tummen upp för dig och er!:)

#2 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Jesus vad kul Sara! VIlken chans ni får, och ni är ju unga så ska man göra något sådant ska man ju göra det nu! Din blogg är ju rolig o läsa nu och den kommer ju bara bli bättre när diu flyttar och vi får se alla härliga bilder o det "nya" livet!

#3 - - Linda:

Usch, dom är så fula tycker jag :P haha. Smaken är som baken!



Har du inte fått mitt mail? Har skickat om designen! :)

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Jaha, vad roligt att få en sådan möjlighet till att flytta lite var stans :D Det ger ju massor med erfarenhet och upplevelser :)

#5 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards:

Det kan jag tänka mig! Läskigt det måste kännas med gud så spännande:)

#6 - - maja:

Hej igen!

Ja vet, har min blogg på devote.se just nu, men har även en blogg på blogg.se där jag vill ha min design! =)

#7 - - moa:

va fin header , kram (:

#8 - - maja:

Jag vill ha liknande som http://idws.blogg.se/ med samma rosa textstil och gärna så det ser ut som det blänker , och bloggen ska vara rosa. addade din msn, acceptera så kan ja skicka bilder :)

#9 - - Elin - Design&Makeup:

sv: ja precis :D Hoppas allt kommer gå bra och att du inte blir alltför isolerad som hemmafru. Jag vet ju hur det är om inte annat :S

#10 - - Anonym:

Låter jätte kul ju! hoppas ni kommer trivas:) kram

#11 - - Sis:

Kommer verkligen sakna dig sis :/ nu ses vi ju ännu mer sällan, men jag hoppas att ni blir lyckliga :) ni har ju iallafall varandra

#12 - - Emma:

OMG! Vad kul (och spännande!) Hoppas ni ska trivas i det nya landet och att allt går bra. :D



krams

#13 - - Ida:

Bara och hålla med Alicia att du verkar vara en underbar flickvän. Beundrar er för att ni "vågar" flytta utomlands. Ska bli väldigt spännande att läsa din blogg från Österrike med allt vad de har och erbjuda.

Stor kram till dig från mig.

#14 - - Kia:

Jag har bott i Wien i tre månader! Underbar stad! Var i Österrike ska ni flytta?

Till top