1 år i Partille..

Vardag / Permalink / 3
Fasiken vad tiden går fort, kan inte säga det nog ofta för den springer iväg. Man hinner inte med alls. Detta skrev jag för ungefär ett år sedan:
=D NU ÄR VI HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.
De stängde av internet i torsdags och jag har inte kunnat skriva sen dess =D men nu är vi här, i kaoset och lyckoruset =D miiieee!! Världens mysigaste lägenhet. Första natten var pirrig och väldigt ovan. Vi kom hit vid tolv på natten.

Henke, pappa, Jessica och Tony åkte med två släp igår på dagen, fullpackade med grejor och flyttade in medans mamma och jag stannade i Filipstad och städa ur allting. Var en lååång dag. Mamma sov på sovrumsgolvet och jag somnade på två köksstolar =D helt slut.
Var till Fias grav och satte lite blommor och lämnade en ängel, kommer sakna henne ännumer nu men jag hoppas att hon följer med.

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning och sen ut med hundarna, sen blir det till att packa upp och härja =)) gå en vända förbi Allum och handla lite nya gardiner, skor mm =D Skriver mer sen.

Were Here Now =D miiiieee! Pusss


Har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv, att få lämna pyttestan och komma hit till underbara Partille/Gbg. Blir mer och mer kär för varje dag som går. En större lägenhet är det enda som fattas haha men de kommer det med så småningom. Roligt och läsa gamla inlägg också :))

Hade velat gå lång lång promenad idag med vovvar och hubby och fotat lite men de vågar man ju inte nu när regnet hänger i molnen :(( BÖÖÖÖÖRING.

Hårddisken är död också. Funkar den inte snart så kommer jag slå sönder något här hemma :(((( 1 års bilder. Alla designer, allting ligger på den jävla lådan! HELVETE :*(((((((
#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: ja men då har jag uppfattat det rätt. Däremot tycker jag att vissa inte kan uppfostra sina hundar rätt alls då de köper så aggresiva och envisa hundar. Tycker vissa köper argressiva hundar bara för att de är coola och sedan kan inte ägarna hantera deras beteende alls, typ uppmuntrar dem till fel saker. Sådant gör mig jätte arg. Vad skönt att ni fick en lugn vovve, men ni har säkert påverkat honom till det också. =)

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Vad kul, i augusti har jag bott i tråkiga Trollhättan i 2 år. Hur fan klarar jag mig? :o Utan jobb och allting, förmodligen kommer vi också flytta till gbg och då hoppas jag att jobbmöjligheterna är större. Då folk värderar de som bor närme bättre än de som bor några mil utanför.

#3 - - Carl-Mikael:

Öööö.. Partille är inte Göteborg.

Till top