Britney kan inte sjunga??

Kändisar / Permalink / 3
Det är skillnad på sångerska och sångerska. Alla klankar ner på Britney för att hon inte sjunger och alla klankar ner på Jessica Simpson FÖR att hon sjunger. Jess gör det ju iaf Live, aldrig playback och Britney är mer en showartist. Hon lägger mer krut på showen än sången. Hennes röst är alltid datagjord låter det som.
När jag sett Britneys Circus turné på youtube så har jag alltid tyckt att hon inte kan dansa alls längre, hon gör det inte med samma styrka och passion som hon gjorde förr! Bara att kika på videorna under.
Förlåt alla Britney fans för att jag dissar henne =//
Det är bara min åsikt.
Jag ser hellre på en artist som står still och sjunger utan playback, som visar att de kan sjunga, än en som inte sjunger live och springer runt som en galning! Och det är ju väldig svårt att sjunga när man studsa runt hela tiden, eller som i Britts fall just nu, går runt och skakar lite här och där. Henne show är en circus show, inte en konsert, verkar det som!

Hon var bättre förr, kommer jag alltid tycka!

Källa: Aftonbladet
New Orleans 2009


Live VMA's, 2001
(mitt favoritframträdande med Britt)
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Ja hehe jag visste att det nog var ett hett ämne. Och ja det är nog avgörande vart i Sverige man bor men oavsett ska det vara en rättighet att få ha svenska flaggan, sjunga nationalsången och fira nationaldagen utan att bli kallad för rasse. Fan det ska inte änns behöva vara en rättigeht utan en självklarhet!



By the way, håller med om Brittan det där var ocxå min favvo framträdande!

#2 - - Heidi:

Din blogg är superfin! :) Man blir ju riktigt glad av den.

#3 - - Nelia:

Ja men det går inte ens att jämföra Jessica och Britney, helt olika genre. Jessica har en väldigt annorlunda röst, eller så gillar man henne eller så gör man inte det. Därmed kritiken, hon kan endast just sjunga. Britney är en entertainer, en person som gör grymma shower, som skapar rubriker, och som vågar sticka ut.

Madonna är en grym sångerska som inte någonsin ska jämföras med varken Britney eller Jessica, och hon sjunger inte heller nå vidare live, men för det är hon inte sämre sångerska, hon är en grym entertainer, som gör shower som folk är beredda att betala storkovan för.

Till top