En dag på landet..

Vardag / Permalink / 4
Varit ute hos min farbror idag och fikat lite och älsk har fått åka traktor och hämtat ensilage (mat till korna, de vita bollarna som finns på åkrarna). Fotade en massa också. Så skönt att man bara kan åka ut till dom och hälsa på och komma ut i naturen lite. De har ju kossor och häst, hönor mm. Superskönt :)
Ikväll ska vi åka och hälsa på lillsis i sin nya lägenhet också.
Varit skönt och varmt idag, har huvudvärk också. Kan bero på att mörka åskmoln är påväg in, är lite känslig mot sånt, väldigt konstigt men men. Har druckit massa vatten idag så de kan ju inte vara vätskebrist direkt.

Blir torks med äggsås idag också. MUMMAAA!
Var ner en snabbis i stan med mamsen också och kollade in Peace & Love området :P en fråga bara, varför ska nästan alla festivaldeltagare alltid se så sloiga och ovårdade ut?!

Längtar inte hem till götet igen hehe, eller jo lite kanske. Träffa folk, liv och rörelse som inte finns här. Som natt och dag nästan :))

Nog från mig. Nu ska jag ut och busa med pälsklingarna på baksidan. Får passa på när solen gått i moln, blir lite varmt för dom annars!
#1 - - malin:

vilken mysig blogg du har. =)

#2 - - Anni:

Hejhej,jag har problem med kommentarrutorna i min blogg, jag kan inte ändra på färger eller andra saker. Skulle bli glad om du kunde hjälpa mig.

#3 - - Junitjej:

Jag kikar in och önskar dig en riktigt skön sommar!!

#4 - - Anni:

Sv: jag har för det första problem med kommentarer som andra har gett, man kan se att alla kommentarer har inga mellanrum, sen är det inne i rutorna.

Till top