Hällregn påväg

Vardag / Permalink / 3
Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk, sa Arne Hegerfors. Ser onekligen mörkt ut här över Partille också. Sommaren i sverige är verkligen oförutsägbar, antingen regnar hela skiten bort eller så blir det så hett så man inte kan vara ute. Nej man skulle bo i Egypten, där de regnar 2 mm per år hehe, skulle vara najs. Deras luftfuktighet är ju helt annorlunda också, kan vara 30 grader men är inte alls så varmt som det skulle vara här, helt underbart.
Sitter inne och myser iaf med en latte i högsta hugg och väntar på älsk som är uppe och skutter på Friskis och Svettis gympan. Sen blir de manikyr för Zamme :)

Försöker pilla på en design också, inte till mig själv, men det blir inge bra :(( varken jag eller hon som ska ha den är nöjd, fasiken.

Och svar till Velfia som skrev denna kommentaren: Herregud vilka snygga designer - vad tar du för en design?. Jag kan inte kommentera på din blogg överhuvudtaget, så om du vill veta pris mm så maila mig på: kontakta.candis@hotmail.com!


#1 - - Suzy puzy:

Sv: Ja smaken är ju som baken. :) Jag tycker det kan se ganska snyggt ut, iaf om man har stora tuttar för då väger man upp att man har en karlmage. :P

#2 - - Anonym:

Åh, gud vad bra. Du är den enda som gjort en jag blivit nöjd med!



Är mycket med student, bal och en massa fix just nu. Men jag hör av mig när allt lugnat sig!



Ser fram emot att fräscha upp bloggen lite nu :)

Haré bra!

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Det är så jävla trist att jobba på designer då motivationen inte finns, det GÅR inte att få till den, helt seriöst, går inte!

Till top