J*vla regnväder..

Vardag / Permalink / 1
Sett ut som ett åskmoln sen jag ställde mig och väntade på bussen som var sen pga av kaos i hela stan. Aldrig sett så mycket bilar, fy fasiken. Regn regn regn och hårda vindar på det, underbart. Fy fan. AVSKYYY! Kall och frusen kom bussj*veln efter många om och men. Sen kom vi fram till Allum och jag traskade förbi Apoteket och köpte Nutrogena daily moisturiser som tydligen ska vara bra :) hoppas det iaf. Sen handlade jag lite på ICA och gick hem i ösregnet.

Har ni någon gång bara velat ställa er och skrika på stan för att folk är så puckade i skallen?! Idag var det nära för mig. Hade varit sååååååå skönt och bara få gorma ur sig en skvätt av allt elände och kallhet. Riktigt djungelvrål på ICA. Psykbryt. Att få se alla människors reaktion på det hade varit obetalbart haha.

Så nu sitter jag med färg i skallen och ska snart ta en varm och uuuuuuuuunderbar dusch. Längtar. Sen ska jag äta jordgubbs choklad och dricka vatten. Har gått och blivit en vattenoman på senare tid, gott gott.

Har inga nya bilder så ni får stå ut med en låt :)
Erik Hassle - Hurtful
#1 - - malin:

och det där med designgrejjen. Jag vet faktiskt inte vad det är som gör att min blogg är still, men det står såhär i min wrapper iaf =)



#wrapper {

position: absolute;

clear: none;

margin: 30px auto;

padding: 0px;

width: 800px;

padding: 0px;

left: 260px;



}

Till top