Lite småändringar :)

Vardag / Permalink / 8
Hade tråkigt, inget svar på mailen och ville ha lite ny stil på designen. Vår blev sommar, så även i designen. Fortfarande småändringar lite här och där men de orkar jag inte hålla på med just nu. Designen ses fortfarande bäst i Firefox.

Zamme var så duktig hos veterinären :)) min lille kille. Så nu hör man inte när han kommer, inga kloingar kvar nästan.

Imorgon blir det bio med Emmisen :)) Änglar och Demoner. NAJS. Ska bli spännande och se om den är lika bra som boken eller om den suger.

Men nu blir det sänggående med min älskling. Natti natti!
#1 - - Alexandramarias:

Fint! :) jordgubbar är gott.

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Åh, smarrig portfolio :D

#3 - - Sis:

jo det låter så :P Men man vänjer sig efter ett tag.

#4 - - Sofia:

Hejsan!

Jag var en av dem som frågade om desginen på twilight-bloggen :)

Tycker att den är grymt snygg!

Undrar om du göra desigen åt andra också?

Och om du vill göra en åt mig, så får du helt fria händer :D



Kram

#5 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Tyvärr och det är förjävligt! Jag minns när vi inte fick sjunga Svenska Nationalsången under olika firanden i skolan för att det ansågs vara rasistiskt eller nedvärderande för alla med en annan bakgrund. Jag tyckte alltid att det var fel, varför ska Sverige anpassa sig efter oss när det är vi som valt att komma hit, vi ska anpassa oss efter Sverige. Att sjunga national sången är så långt ifrån rasistiskt. Men att det finns riktiga rasister som använder sig av nationalsången som ett vapen är fel men det ska inte behöva drabba hela Sverige. Man kan juh se skillnaden mellan ett rasistsikt sätt att sjunga nationalsången och ett ickerasistsikt´.



Men tyvärr ser inte alla det på det viset

#6 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha nä jag skulle nog få lite ont i magen då ^^

#7 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Tyvärr så är det så att i många skolor är det förbjudet att fira nationaldagen och sjunga nationalsången och även ha skolavslutningar i kyrkor.



Jag själv invandrade till Sverige 1994 och aldrig någonsin kom det på en tanken för varken mig eller mina föräldrar att det var nedvärderande eller rasistiskt att sjunga nationalsången och fira nationaldagen.



Tyvärr så kommer många invandrare hit tar sig över huvudet om att det är "ett fritt land" och plötsligt skyddar de sig med allt och mot allt. Att vara nationalist och ha en svenskflagga hemma är plötsligte n förnedring mot andra icke svenskar. Jag har aldrig riktigt förstått metaliteten..

#8 - - Maria:

Har själv INTE läst boken, men Änglar & Demoner var superbra!!! Bättre än DaVinci-koden!!! =) Tror inte du blir besviken, om inte filmen skiljer sig alltför mycket från boken, förståss...

Har Dan Browns böcker, men har inte läst dem än, men nu ska jag börja läsa dem, just pga att Änglar & Demoner var så himla bra!!!

Till top