Meinen underbaren hubby..

Vardag / Permalink / 3
Haha ja något sådant. Datorn funkar nu iaf, lite småknasig är den och de dyker upp nåt blått fönster ibland och skiten stänger ner sig och startar om hehe, men de är ju sånt småfix som vi får fixa sen. Älsk glömde ju spara alla drivrutiner så han satt igår kväll och laddade ner alla som behövdes för att den skulle fungera igen. Först fick han låna en kompis dator eftersom vi inte kunde öppna några fönster haha. Han är duktig han min hubby :)

Kameran ligger på laddning, var faktiskt ut en snabbis och fotade lite idag och såklart dog batteriet haha. Alltid så typiskt.

Köpte Nakna Pistolen boxen till älsk idag, så nu har han och göra hela kvällen. Köpte en påse med körsbär till mig själv också ;) OCH jordgubbs chokladen hehe.
Har gett upp de dyra schampoot och balsamet från Loreal också, har gått tillbaka till Herbal Essences. Mitt hår är redan mjukt och glansigt som de var innan jag började och de dröjer nog ett bra tag innan jag provar något dyrt märke igen. Provat tre nu och inget har funkat för mitt hår. Känns verkligen som bortkastade pengar!

Ska ta och ladda ner lite textfonter nu, allt är ju borta så :P
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omni]-:

Välkommen till bloggen Sara :P



hehe jaa vi gillar juh att blogga om liknande ioch samma saker:D

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Herbal luktar gudomligt gott, men då jag drar igenom händerna i mitt hår sedan så gnisslar håret. NOT GOOD!!

#3 - - Hanny Marie:

Herbal essences är bättre än många "frisörshampoon" tycker jag, och då är det ju ett plus att det är sjukt mycket billigare också ;P

Till top