Min dator ska ut och resa

Vardag / Permalink / 7
Har försökt skriva minst 7 ggr nu. Antingen dör datorn via bluescreen eller så stannar allt och man måste trycka av på strömbrytaren. FAN ORKA!! Men älsk ska formatera om den imorgon igen, blev nog inte riktigt rätt sist.
Min dator ska skickas in iaf till PC City och de skulle skicka fraktsedel idag förhoppningsvis. Då kanske jag hinner skicka in den innan helgen iaf så de får den nästa vecka då vi ändå är i Borlänge hos mammsen och pappsen. Ska bli skönt och åka härifrån, de kan jag lova. Varit lite mycket nu på sistone. Allt kommer på en gång, aldrig utspritt!

Blogg.se verkar ha stora problem också. Godkända kommentarer ser ut som Ej godkända och såvidare. Kanske bara är lite småplock jajja. Men vad gör man, vi ska ju vara glada att vi får blogga gratis hos dom!

)("&(/"%#/#¤&¤%¤#%¤#%""¤#"¤/&(&)(=)(%/¤& DET är vad jag tycker om det här just nu. Teknikskit. Hör ni inte mer från mig så vet ni varför iaf.

Erik Hassle - Hurtful
#1 - - Molly:

Jo, jag har ju wordpress i grunden så det funkar skitbra :D Är glad att jag har kompisar som vet vad som fungerar faktiskt.



Ska du göra på midsommar då? :)

#2 - - supermom:

Hej där!



Brukar läsa din blogg då och då och jag måste säga att den är den finaste blogg jag sett...

Allt är perfekt! Döm om min förvåning när jag precis läste i menyn och såg att du bor i Partille. Det gör jag med! Hihi!



Hoppas du trivs här...

#3 - - Jennie:

Finns nästan inget värre än krångel med datorn. så jobbigt!

#4 - - sofie:

älskar låten!

#5 - - Linda H - En make up artist:

Gillar inte smaken =P haha

#6 - - Anonym:

Svar: åh, taaack! :D <3



Jag älskar den låteeeen.

Superfin blogg du har, (:

#7 - - wictoria:

åh jag älskar låten!

Till top