Night from hell..

Vardag / Permalink / 5
Kvart i fem somnade jag, och gick upp kvart i sju. Låter väl nice? Eller?? :D
Är helt slut. Ska åka med kvart i nio bussen till jobbet, sen sitta där i en halvtimme. Mindre hett men har inget val.
Sitter med en kopp latte och en Emmi Caffe Latte(islatte) förhoppningsvis vaknar jag till hehe. Kommer kanske inte vara så himla mycket folk idag. Hade varit skönt. De borde inte ens ha öppet på Midsommar, inte Jul heller. Så alla konsumenter, SLUTA HANDLA PÅ HELGER SÅ VI SLIPPER JOBBA DÅ :P

Baby sov ingenting inatt heller. Inte så konstigt. Han spelade till kvart i tre och jag hade skickat ut honom på soffan för annars hade han väckt mig. Inatt hade de inte spelat någon roll eftersom jag aldrig somnade, men ändå. Vid kvart i fyra messade jag honom :P ja då fick han komma in och sova hos mig istället. Och han slocknade direkt. Dummerjönsen hade satt klockan på ringning åtta också, men stängde av den så han får sova :) han ska ju köra idag, en bit iaf och lite mer utvilad lär han ju vara är bara 4 timmar.

Tur att jag jobbar med Melina idag :) blir ju lite slappare då och man kanske kan gå in och koka sig lite/mycket kaffe. Blir kanske någon kaka också, eller nya marabou chokladen hähä!
Nej göra sig iordning och gå kanske, har ju packat allt innan nu också så det bara är för älsk att hämta mig :) Puss pusss, hoppas ni får en underbar midsommar. Bjuder på lite "cherryblossom" så länge, älskar dessa bilder..
#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Ja det är lätt o sitta och skriva sådana kommentarer när man sitter bakom en dataskärm och sedan skicka den som anonymt! Jesus begriper inte mig på folk ibland!!

#2 - - Bompestjej<3 Gör smycken:):

Väldigt vackra bilder! Fint att det var vit bakgrund, det passade bra för då fick blommorna större fokus:)

Kram, trevlig midsommar:)

#3 - - Sandra:

Verkar inte varit så rolig natt för dig...

Kom in på din blogg av en slump och vill bara lämna ett litet märke efter mig. Jag tycker din blogg är supersnygg och du tar verkligen jättefina bilder! Och man kan ju inte låta bli att bli lite kär i dina hundar...! :)

Hoppas att du får en härlig midsommar trots att du jobbar.

#4 - - Mindy:

Glad midsommar söta du..Fina bilder som vanligen.kram

#5 - - Ida:

Ja hon är otroligt duktig :)



Jag kan nog vänta. Så brådis är det inte. Dina designer är ju jättefina så de är värda att vänta på.



Jag får önska en glad midsommar!



Kram kram Ida

Till top