~ O n s d a g ~

Vardag / Permalink / 2
Hohooo kom ju på att jag kan MMS:a bilder från mobilen till mailen :)) glad glad.

Varit till Lager 157 idag. Två klänningar fick följa med hem. En ska jag försöka sy in lite, den är vääldigt puffig eller vad man ska säga hehe. Hade tänkt ha den på jobbet i sommar. Det är ju svart och vitt som gäller, så den är perfekt att ha då.
Var nära på att köpa ett par blåa höga Jessica Simpson skor också, men höll mig. Hade velat ha de bruna som fanns där, men de fanns inte i min storlek tyvärr :( typiskt. Men har ju dom rosa jag fick av mamma och pappa, love them.
Sen mumsade vi mat i Leksand och älsk hittade en ny kompis i form av en alkis hehe. Helt harmlös, han ville ju bara prata lite. Men kärringen i kön skällde ut honom när han råkade nudda hennes arm :P fan coola ner, så farligt var de väl ändå inte. Han bad tillochmed om ursäkt!

Legat ute och gassat lite i solen också. Men det har varit sjukligt varmt idag. SKÖÖÖÖÖÖNT. Njuter som fisken i vattnet ^.^
Imorgon kanske det blir ut med båten när pappa slutat jobbet vid fyra och så grilla på någon ö kanske. Får hoppas :))

Känns lite roligare att inte pressa ut en massa inlägg varje dag. Utan bara något om dagen. Vad tycker ni??! 10 inlägg om dagen eller kanske 2-3 st??

Åhh min nya favorit. Cherrycoke :D ska köpa upp ett lager och ta med mig hem haha. 3 för 30 kr på ICA Maxi i Borlänge.





I bilen påväg upp mot härliga Dalarna :)


Regnet ööööööste ner hela vägen och hemma i Borlänge var det 8 grader varmt hahaha. Och idag var det minst 25-30 grader. Snacka om helomvändning.
#1 - - B:

o nu en weird fråga: vad smakar cherry coke?, typ kola o godis eller?. Önskade att den fanns i Tråkigstad :-(

#2 - - Denisa:

Åh så god läsken ser ut. Jag vill också smaka den. Finns den i Sverige eftersom jag har aldrig sett den förut?

Till top