Rökförbud på uteserveringar? Bra eller Dåligt?

Candis / Permalink / 5
Suttit med design hela dagen :) fyrkantig i ögonen nu. Men tror alla blir nöjda iaf och det är ju huvudsaken.

Det är ju såå mycket prat nu om förbud mot rökning på uteserveringar. Såklart inga rökare gillar det. Jag personligen HATAR rök, HATAR. Men jag tror ändå inte att ett förbud är rätt sätt utan det handlar om respekt. Men rökare är verkligen egoister när det gäller sånt och de skiter fullständigt i andra, bara de får dra i sig röken.
Det är inte trevligt och sitta och äta och känna den äckliga doften slingra sig runt allt och alla. Jo kära rökare, de stör även fast de är utomhus. Röken hänger kvar och blåser över allt och alla. Ni kan väl ändå tänka lite längre och vänta med eran efter maten cigg tills ni gått därifrån?? Snälla, ni stör alla andra som inte röker. Fatta det och var inte så jävla trångsynta!
Samma i bankkön eller när man väntar vid bussen. Man kan inte gå någonstans, luktar överallt. Får huvudvärk direkt av rök och försöker gå överallt där de inte finns rökare, men det är fan svårt. De är överallt :(((

Så snälla rökare. Börja visa respekt för de som INTE vill röka eller ha rök i sin mat!! Då hade vi inte behövt ha ett förbud..

Källa: Expressen
#1 - - Nelia:

Haha, ehm? Jag är ingen nybörjare på datorer så jag vet när en sida är klarladdad. :P och har mkt bra internet så det går på 2 sek hemma hos mig. Men jag ser inga knappar i vänstra hörnet när jag klickar upp det från bloglovin. Så det så. Om du inte tror mig gå in på bloglovin adda din blogg (för att se dina egna inlägg) så ska du se att dom aldrig kommer upp i vänstra hörnet. Men det gör det här nere vid kommentars rutan. Men man bläddrar ju inte ner hit varje gång.

#2 - - Nelia:

Förresten kan du testa redan här. Du har inte lagt upp dina knappar i mallar för "varje post" endast på index sidan därmed syns dom inte i vänstra hörnet. Tryck på rubrik på ett innlägg i din blogg så ser du va jag menar.

#3 - - Nelia:

Men då borde du ju förstå att folk inte alltid hittar email adressen :P för när man öppnar din blogg i bloglovin så ser man den som om man tryckt på ett innlägg som du skrivit. Därmed finns inga knappar i vänstra hörnet, för högra hörnet ser inte ut så som den ser ut i index sidan och därmed får du frågorna :)

ush känner mig lite retlig idag. förlåt. tänkte bara försvara oss läsare lite... =)

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Jag haaatar cigarettrök. Jag mår illa av lukten, kan få huvudvärk och sedan är dagen förstörd.

Inte nog med det så stinker då JAG, mitt hår och mina kläder efteråt och det är inte så jävla nice.



Jag förstår inte hur man har mage att sitta och röka i folkmassor, på uteserveringar, kring folk i huvudtaget. Jag kanske ska ta fram min parfym och spruta dem i ansiktet så ser vi va de tycker om det..

#5 - - Anonym läsare:

Parfym kan också vara VÄLDIGT illa.. samt SNUS.. fyyyyfan vad snus luktar skit... så de borde ockxå förbjudas då

Till top