Ska oturen vända snart?!

Vardag / Permalink / 6
Försökte sätta igång min dator idag men den är helt död. Knappen lyser men inga signaler verkar gå till bildskärmen så den är helt kolsvart. JÄTTEROLIGT! Tack och lov lämnade älsk sin dator hemma, som är proppad med virus så Antivirus programmet ploppar upp konstant. Vi har försökt rensa den, sätta allt i karantän men inget har funkat. Vi har inget operativsystem så vi kan inte formatera om datorn helt heller. Det går så bra för oss :((((
Så i sommar lär jag köpa en ny dator, tror inte min går att rädda. Den har varit knäpp i snart ett år och de berodde tydligen på en pyttelitet batteri i den som man inte kan byta själv och jaaa ni kan ju räkna ut resten själva.
Det går verkligen inte bra för oss just nu :( hårddiskar, datorer mm mm som jag inte kan ta i bloggen! Naturligtvis kommer allting på en gång också.

Älsk använder Internet Explorer, när ska han inse hur dåligt det är?? :P Firefox säger jag bara.. Så slipper man virusproppade popup fönster.

Har ju msn på den här också, så lite positivt är de ju. Ska bli skoj och se hur många som lagt till en under alla månader som den  varit död hehe.

Tänkte suttit med designer som jag har kvar men det finns inget CS2 på den här datorn, paint är det närmaste man kommer! FAN FAN FAN...
#1 - - Dea:

men om ni inte har windows eller ngt så kan ni ju ladda ner operativsystemet Linux gratis! De e helt ok.. skiljer sig inte så mycket från windows!

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Jag håller med, firefox ska det vara ;)



sv: ja sådant är så typiskt, allting ska komma på en och samma gång så man måste ta allting utan att kollapsa, kolappsa, kolapsa, hur fan stavas det? :o åter till saken, otur kommer sällan ensam. Din otursdag är kommen!

#3 - - Molly:

Det låter som hemma hos oss. Min dator är paj, jag kraschade Kalles mac's hårddisk så nu delar jag och han på en dator.. och vilket liv det kan bli ibland..



Jag med bloggen och han med sina lir :P Och jag har bara också paint just nu.. sucks!

#4 - - sophie:

Det var så lite :)

#5 - - Dennis - 17 år och pappa:

Men vad jobbigt! :O

#6 - - Peter:

Här, följ guiden och slipp virusen:



http://fotografhelsingborg.blogg.se/2009/january/hur-du-tar-bort-msn-viruset.html

Till top