Torsdagkväll..

Vardag / Permalink / 1
Inte skoj och sitta och vänta på bussen i över en halvtimme för att komma hem =// men men. Gick bra att jobba idag. Jobbade med Melina, hon är så himla rolig att jobba med, kul att prata med.
Ska bli så skönt och komma hem till Dalarna imorgon igen. Bara ta det lugnt, inte tänka på nästa vecka då jag ska öppna själv för första gången. Ser iiinte fram emot det, men har ju inte direkt något val. Bara försöka göra det bästa av situationen och kommer ju öppna med Melina imorgon så :) blir nog bra de där. Hoppas det inte är så mycket folk. Fattar inte hur man kan ha öppet på Midsommar egentligen, inte heller på Julafton. Det är ju inte normalt.

Men nu ska jag gå och packa, för de hinner jag inte göra imorgon eftersom jag börjar halv tio och lär ta kvart i nio bussen. De går ju kvart i och kvart över imorgon, idiotiskt. Varför inte prick och halv?? Antagligen för att de ska passa in med någon annan. Hoppas Espresso House är öppet tidigare imorgon så jag kan sitta där :) hoppas hoppas!!

Puss pusss
#1 - - Ida:

Hej!



Jag har precis hittat hit för att jag letar efter en ny bloggdesign, och jag tror att jag har hittat rätt :) Jag ska kika runt på dina bilder och dina tidigare designer för att få inspiration och sen kontaktar jag dig när jag har lite mer kött på benen. Hur lång tid ungefär brukar det ta för dig att göra en design efter att du har fått beställning?



Btw, vad jobbar du med? Låter som att du har ett liknande jobb som jag har, aldrig ledig trots storhelger :) Kan inte folk bara lära sig att handla dagen innan?Jag jobbar på en bensinstation.



Kram kram Ida

Till top