What a night..

Vardag / Permalink / 3
Inte mycket till sömna alls. Klockan tre låg jag och kikade på himlen som saaaaakta blev ljusare. Sen dåsade jag till fram och tillbaka hela natten. Vet inte vad som piggat upp mig, hade inte mycket att tänka på heller så egentligen borde de ha varit väldigt lätt att bara somna in, men icke då!

Vad ska ni hitta på idag på Sveriges Nationaldag då?? Jag kommer fira det med fotboll hehe. Klart man måste se när Sverige spelar. Vad kan bli mer svenskt?? Ja midsommar och sill och potatis såklart men men! Hade varit skoj att fira Sveriges nationaldag som norge gör, med pompa och ståt. Och naturligtvis alkohooool :)) man kan inte få allt här i livet.

Fasiken min almanacka är slut snart :( damn it. Är så sugen på att köpa en filofax igen :)) en rosa, finns på Bokia. Sån hade man ju förr helt fullproppad med saker. Tappade även en sån en gång, hade en silverberlock i den. Fick aldrig se den mer, tyvärr.

Hoppas ni får en bra Nationaldag nu. Pusspuss
Inte min bild men glömde kolla namnet på den som tagit den :( sorry!
#1 - - Linda H - En make up artist:

Ja tänk när man hade filofax..man hade ju sitt liv där i! minns att jag hade en grön som skimrade i blått.. mycket vacker var den =) gillade glitter redan då! haha

#2 - - Sanna:

Nä de är ju inte samma klass, men de är viktigt.

De är lättare att komma ut ur en sådan grej.

Om man har haft 10djur som man har misshandlat och vanvårdat, så får man lite böter eller tre månaders fängelse. Lite sjukt.



Precis som du säger, man kan inte döda eller kasta ut ett djur som du tröttnar på. De är ju sjukt! Borde nästan finnas en lag för det :P

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Tycker du? Den var faktiskt jätte god:D

Till top