- 1:a M a r s -

Vardag / Permalink / 8
Vaknat och somnat tillochfrån hela natten nu. Men med en kaffe ska jag nog vakna :P haha dricker aldrig rent kaffe, måste vara latte eller dylikt. Men nu behövde jag fasiken vakna innan jobbet.
Börjar elva och slutar sex :)
Saknar min snutt. Han hade inge skoj i Borås igår, han fick ont i huvudet för det var så hög musik?! Det är ju inte klokt. Iofs han har lätt för att få skallebang men av hög musik? Då är det inte ens trevligt att gå till det stället!

Nu är det Mars månad :D MIIIIIEEEE. Och om mindre än en månad sitter vi i Egypten och lapar i oss sol och blir pepparkaksbruna. Systemisen följer naturligtvis med och jag måste köpa ett macro objektiv till godingen innan vi åker!

NEJ jag tänker INTE lägga till er på bloglovin?! Vad fan håller ni på med?! Det är inte det bloglovin är till för. Små jäkla puckon!!

Men nu ska jag knalla till jobbet och längta efter älsk lite mer :) Puss pusss
#1 - - Frida:

Snygg heder! :D

#2 - - Jennie:

Javisst är det så stöärigt när alla frågar "ska vi lägga till varandra på bloglovin" till alla. De ser dte som nå¨gon tävling om vem som ska få flest. Sjukt ju. Man lägger till de man vill läsa och följa punkt slut :)



Ha en fin söndag söta!

#3 - - Malin | bloggdesigner |:

sv: ja :/

#4 - - MyyZz:

Vilka jättefina bloggar du har gjort :-):-)

Tjingeling

#5 - - alex:

fin blogg!:)

#6 - - Sandra:

- Vacker bild!

#7 - - B:

Sv. Varsågod "survivor".

Köp en av dessa fina flaskor dom har i egypten till parfymerna, dom är så vackra, tycker jag.

#8 - - Marra:

Jag blir med irriterad över folk som skriver och vill att man ska lägga till dem :)

Till top