- F r e d a g -

Vardag / Permalink / 2
GRATTIS SVÄGERSKAN I EFTERSKOTT. Glömde ju helt av :)) Men gå in och säg grattis åt henne nu så hon blir glad :)

Kan meddela att det INTE är lätt att gå ut och försöka gå med två överbusiga hundar som älskar snö haha. De hoppar, skuttar, busar och gör allt förutom att kissa. Att snö kan vara så himla skoj det kunde man aldrig tro. Zamme är som en liten gasell när han skuttar runt i snön. Han ser grymt rolig ut i profil också hahaha han har en liten blöja i rumpan, det är för att han har så mycket päls där haha.

Börjar inte förrän tolv idag och slutar sex, bytte med världens bästa kollega (efter Emma och Sandra då förstås!!), måste dammsuga och sånt innan föräldarna kommer, så de ser liiite bättre ut här hemma iaf. Hade ju ett riktigt breakdown igår över hela lägenheten haha hatade den som pesten, vilket jag gör fortfarande men kan man inte ändra på det så får man finna sig i det helt enkelt. Vi kan ju inte göra något åt saken just nu.

Har fått en ny storfavorit i sminklådan vid namn Brownie. En microshadow från MUS. Älskar den, lite glitter i också. Kommer bli grymt snygg i sommar. Så den och så Muffin och eyedustet Carat (guld) väldigt somrigt och man känner sig nääästan som en brownie kaka :D hahahaha.

Men nu lär jag skynda på om jag ska hinna något nu innan jobbet.
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

haha Gioz blir miiiinst lika tokig av snön, han skuttar som en räv med framtassarna in i snön!:D

#2 - - Jennie:

Så söta de är :) Min är likadan, älskar snön :)

Till top