- F r i d a y -

Vardag / Permalink / 1
Mmm börjar inte förrän två idag, lycka :D härliga fredag.
Vaknade vid åtta av att de började härja med elementen ovanför och under oss. De ska jämna ut värmen i huset eller något sådant. OHH NOOO, jag som behöver minst 25 grader för att kunna hålla värmen någorlunda. De vill säkerligen ha det så kallt som möjligt för att spara in på kostnaderna.

Ni anar inte hur mycket jag längtar till våren. Värmen, lukterna, bilderna man kan ta, färgerna, allt. Kan man längta ihjäl sig efter något? Olycklig kärlek kanske? Eller brustet hjärta? Det är ju en form av längtan? Ett begär. Fler som längtar efter värmen?! Haha riktigt dum fråga kanske?

Någon som vet hur man får över mpeg videofiler till en Samsung soul?! Please tell me, för de vill inte fungera i mobilen när man laddat över dom..

Är sååå glad också. Nästa helg så kommer mammis och pappis hit :D miiieeee, saknar dom enormt mycket. Och mamma har inte sett våran lägenhet än heller. Inte mycket att se hehe men utsikten är slående vacker vid solnedgångar! Håller tummarna för fint väder.
De åker fredag den 13:e, lite vidskeplig är man ju, men det kommer gå bra. Det är konstant telefonkommunikation som gäller haha.

Dagens Vill ha = ska köpa: Bodyshops Coconut Bodybutter. Velat ha den såååå länge nu och den ska bli min imorgon :D sådeså!
Gotland, denna underbara ö. Jag längtar tillbaka. I sommar måste vi försöka ta oss dit, vi måste. Jag har Gotlandsabstinens hahaha! Nej jag är inte den som festar där. Bara tar det lugnt :) mamma och pappa ska flytta dit sen, det har jag bestämt haha.
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

heheh oki:) Den var faktiskt bra hennes nya film:)

Till top