- O n s d a g -

Vardag / Permalink / 3
Semester Svenskar är såååååå pinsamt, usch, skitprogram.. En kund idag hade varit utomlands i 11 månader och hade precis kommit hem nu. Han hade varit överallt i världen och var sjukt brunbränd. Blev riktigt avis.

Älsk är och köper pizza, vi syndar idag. Det får vi efter att morgonen började som den gjorde. Ingen av oss orkar laga mat så.

Fick en kö på bloggdesin också, vet inte hur jag ska hinna med men det ordnar sig hehe :D bara skoj, speciellt när jag får fria händer, då flödar fantasin fritt.

Nu kom älsk med pizzan, shit vad gott det ska bli. Puss puss på er
#1 - - Jennie:

jo min mamma har en och en golden också =) han leker inte heller med leksaker utan bara med tennisbollar. helt galeni dom!! =)hur gamla är era hundar? åhh vad gott med pizza!! synda får man minsann göra man lever bara en gång, du jag skrev o frågade om din stil på den skrivstilen? vill du berätta vad den heter? gillade den som tusan o hittar inga fina :/

#2 - - Jennie:

jesus nu är jag snurrig. jag har stilen själv haha. ja herregud ibland är jag glad att jag vet var jag har häcken! =) ska försöka leta upp en bild på min ajax (jack russel) så du får se han =)

#3 - - jd ♥:

vad äre som gör att du tycker det är kul att blogga/läsa andras bloggar?

dela gärna med dig av dina åsikter i min blogg!<3

Till top