- S ö n d a g -

Vardag / Permalink / 1
Suttit och fixat en design, klar och färdig men inget svar på mail. Lite småjobbigt men det är fortfarande roligt och det är huvudsaken :) håller på att spara ihop pengar till en ny resväska nu, enda kraven är att den ska vara rosa och i tyg :)

Kollar faktiskt på Beck, ingen favorit men lite skoj är det. Alltid avskytt de filmerna men jag är beredd att ändra uppfattning.

Boken Så länge vi båda andas har tydligen släppts i vissa bokaffärer några dagar innan satt datum, känns lite småsurt ärligt talat. Har ju bokat den från Bokus, men inte fått någon information på över 1½ månad från dom?! Hmm ångrar lite att jag bokat den om man kan köpa den i butik redan nu :P

Vi måste försöka åka in till stan innan mitt jobb klockan två imorgon. Vi måste vaccinera oss igen.
Jobbigt utan bilen bara, man är verkligen handikappad och man måste försöka få alla tider att gå ihop på ett annat sätt än att bara sätta sig och köra. Tror de som "försökte sno" bilen bara ville förstöra. Har endel värdefullt i den men de tog ingenting av det?! Väldigt mysko, varför gör man så? Bara förstöra för andra, så himla tråkigt och onödigt.
#1 - - Sara:

Besök denna tjejens blogg: http://enkarlekssaga.blogg.se/

Hon efterlyser en bra design på sin blogg å har gjort en tävling nu om vem som gör den finaste bloggen åt henne. Kanske e nåt för dej ;)

Ha en bra dag.

Till top