18 grader varmt inomhus..

Vardag / Permalink / 4
Ja så går det när Akelius får för sig att fixa värmen. Bra att göra det mitt i vintern :P Sitter med en långärmad stickad tjock kofta, tofflor och filt. Fryser ändå. Lär nog ställa mig i duschen om värmen ska komma tillbaka. Lär nog sova påklädd inatt haha. Fryslort som man är. Men de ska komma imorgon och fixa det, undra när de kommer bara och vilket rum de ska börja med och vad fasiken de menar med att man ska ta bort allt framför elementen?! Våran säng står jävligt dåligt till haha så himla litet sovrum och sängen är stor! Undra hur stort utrymme de ska ha egentligen.

Blondie på lyxfällan. "Ska jag skita i och sminka mig varje dag eller" Undra om hon köper nytt smink varje dag för att hon inte vill använda samma varje dag?! Vad jag vet så håller en mascara runt 2-3 månader?! Nej usch, verkar rätt korkad. Ursäkta ordvalet!

Är sååå sugen på Marabou choklad *suckar av längtan*
#1 - - Malin:

Mmmm... GOTT med choklad, jag håller på med sockeravgiftning. Den bilden gjorde ju inte saken lättare direkt;). Fotar du själv, sett en massa fina foton här på bloggen:).



#2 - - mimmi:

håller med. Hon var bortskämd

http://www.pointblog.se/?go=fibromimmi

#3 - - Anonym:

18 grader? :O Det har jag i vanliga fall jag :O

#4 - - lillevi:

min pojkvän håller en konstant nivån på värmen i sitt hus.... nämligen 18.5 grad, fick raggsockor å flecetröja för att ja skulle sluta klaga på att det är kallt....

Till top