#1 - - Nelia:

Så ska det låta! Man ska fortsätta vara positiv, för när man är det så händer det alltid positiva saker. Sen är det ju som du säger, att det går upp och ner, och det måste ju bero på nån slags regel eller nåt, att det får inte va för bra, för att vi ska kunna uppskatta va vi har och inte bli allt för bekväma. Haha. :) Och så är det ju ganska så tuffa tider nu, i många delar av världen, med få jobb, och svåra ekonomiska situationer.

Och efter er semester i Egypten kommer du att komma hem som en ny människa, lägga dom här tråkiga tankarna du har haft bakom dig, och se framåt. För klart det finns ett jobb för dig därute, du har inte hittat den ännu, och dom har inte hittat dig heller. För du vet att när man verkligen hittar det där perfekta jobbet, är det ett medvetet val som görs från både arbetstagarens sida och arbetsgivarens sida. För man kan ju ha ett jobb, som är ett fast jobb men inte trivas alls.

Så nu håller vi tummarna och tårna också för den delen, för att du får träffa någon på dom här Guldfynd butikerna du lämnar ditt cv på. För det är ju då man får visa vem man är, och charma dom! :)

#2 - - Nelia:

Den här låten är bara .... takes my breath away...

man får nån klump i halsen när man lyssnar...

#3 - - Molly:

Haha, jag la precis ut samma på min blogg :P

Till top