Danyelee's Design

Bloggdesign / Permalink / 5
Hon ville att den skulle gå i vitt, svart, rosa och lila. Skickade inga bilder men ville gärna ha bilder i headern som symboliserade karriär, träning och familjeliv. Den blev rätt enkel men ändå snygg :) en liten signatur efter varje inlägg ville hon ha också.

Klicka på bilden för att komma till hennes sida.
#1 - - Emelie - EmeliesPlace:

jättefint ju :)

#2 - - Nelia:

Jo tack det va inte alls roligt. Först på ena äggstocken sen på andra sidan... gjorde ont ständigt, så det gick inte mer... Jag var bara tvungen att sluta.

#3 - - Nelia:

Ja man kan alltid undra. Enligt gyn så har jag anlag för cystor, men min gyn skrev ett nytt recept för andra p-piller med en gång då han fick veta vilka piller jag åt. Jag åt Yasmine, och dom har en annan hormon i sig än vanliga p-piller, + att när jag tog dessa va jag typ 19 år och dom va helt nya, hade väldigt lite kända biverkningar. Jag mådde super första åren kände inte av dom, gick ner i vikt, hade aldrig finnar. Sen så börja värken, i högra äggstocken, kunde inte ha jeans, hade ont när jag satt mig ner osv. Och så fortsatte det, åkte in till sjukan till slut och hittade en cysta på högra äggstock som va lika stor som en golfboll... Fick dock avvakta, den slutade göra ont efter ett tag, men efter någon månad fick jag ont igen fast nu va det andra sidan, och ja efter det fick jag byta pillrerna. Men när jag kom hem o pratade med sambon kom vi fram att jag borde låta min kropp vila från alla hormoner, dom är nog mer skadliga mot ens kropp än va man tror...eller ens vågar ana.

#4 - - Nelia:

Nej nu äter jag ingenting, låter kroppen vila. Grejen va ju att jag fick nå slags vestibulit också, så jag stod inte ut längre. Och min sambo ville inte att jag skulle ha så mycket elände med det och nästan förbjöd mig att äta mer. Det va mest på test och sen dess har jag inte haft ont mer. Helt otroligt faktiskt hur fort det slutade göra ont. Och hur fort jag återgick till normala... Jag åt piller mest för mensvärk, och ja finnarna då, den skulle ju va kanon emot det. Sen höll man vikten bra med dom också. Nu sen jag sluta med både piller och rökning har man gått upp typ 6-7 kg o det är nästa omöjligt att gå ner igen. Hahaha. Men jag funderar på att pröva minipiller, dom är väl utan hormoner? Va äter du för några nu?

#5 - - Nelia:

BINGO! Precis så känns det, kändes som om ngn körde upp en kniv i en, helt sjukt va det brände. Men det va inte poppulärt som du förstår och sen jag sluta mår jag superduper. Grät första gången jag inte hade ont och kunde ha ett normalt... hmm ja du vet. Men hmm att ständigt gå runt me mens är inge kul men samtidigt som du säger kondom = skit. Men jag vet inte... kanske man ska fundera på det och pröva minipiller...försöka bortse från blödningarna osv.

Va omständigt det ska vara att va tjej eller hur? Borde uppfinnas ett skydd som killar kan anävnda istället .... men det är tydligen för svårt att uppfinna.. Right... så fort det kommer åt deras (juveler) så är allt krångligt och svårare.. hehe

Till top