En dag i solen..

Vardag / Permalink / 4
Har faktiskt solat i sovrummet idag, hör och häpna haha. Var bara att öppna fönstren och sen var det sol från elva och framåt, underbaaart. Känner mig redan lite piggare och liiite färg har nog fastnat på kroppen redan. Man blir som en ny människa :)
Ska träffa älsk efter hans jobb och gå till ICA och härja lite. De tråkiga sakerna är slut här hemma, tandkräm och mjölk hehe.

Boken är snart urläst också :P fasiken jag som skulle hålla på det. Inte många cm kvar i den boken nu haha. Den var ju faktiskt skitbra, alla har sagt att den var dålig men jag älskade den. Underbar!!

Men nu ska jag pyssla lite på en design åt en tjej innan älsk ringer :)

Har ni hittat på något skoj idag??

#1 - - Sofie:

Lite lik din förra header?:P

http://bikke.blogg.se/

#2 - - Emma:

Hihi, jag älskar sista boken! Tkr den är bäst! Wiiee!

Köpt en grön ögonskugga på mus idag;) 20% off!

puss favo!

#3 - - Sofie svarar::

Sånt är väl trevligt ;) Haha ;P

#4 - - Nelia:

Det är sista boken du läser va?

Jag tyckte den va bra, det va så jag ville att den skulle vara... :) Och ja jag fattar inte helelr varför folk gnäller så mycket över den.

Jag funderar på att köpa alla böckerna på svenska, har läst alla fyra på engelska och kan tänka mig att det kanske är lite annorlunda att läsa på svenska. Men jag ville läsa dom så som författaren tänkte ut dom så jag ville läsa på engelska :) Slukade dom på ett par dagar och nu har jag abstinensbesvär... Sett filmen för många gånger nu så kanske svenska böckerna skulle släcka törsten.. eller är det för töntigt att läsa dom ännu en gång? hahaha :D

Till top