Enormt trött..

Vardag / Permalink / 2
Jag är så enormt trött på att försöka vara alla till lags.. Vara någon jag inte är, för att jag är rädd för att göra bort mig och för att säga något dumt som gör att något försvinner. Man jobbar inte för någon annans skull, man lever inte för någon annans skull, man lever för sin egen. Men i dagens samhälle lever man för alla andra än sig själv! Och det är alltid du själv som räknas i första hand, mår inte du bra så kan du inte heller få någon annan att må bra.
Jag ska köpa en penna som går att skriva med på speglar, lätt att sudda bort. Där ska stå, Believe In Yourself. Att få se det varje morgon kommer att peppa mig iaf!

Älsk kom hem efter jobbet idag med en stor röd ros och nya underkläder i ett paket. Tror han hade lite dåligt samvete för att han var lite dum imorse och efter allt som hänt idag. Är så glad att han finns där hos mig, stöttar mig och verkligen håller med mig i allt jag säger. Även om jag börjar tro att det är mig det är fel på så håller han inte med. Älskar honom enormt mycket och skulle inte vara hel utan honom och hans stöd.
#1 - - Anonym:

det glädjer mig att veta att din pojkvän är en av de få som kan inse när han hade fel eller gjorde något dummt.



#2 - - Anna:

Vilken fin kille du har. Var rädd om er kärlek och var dig själv det går inte att vara tillags för alla då förlorar du dig själv.

P.S vad är det för font som du använder i bilden Red Rosa??

Till top