Ingen sitta vid datorn dag..

Vardag / Permalink / 4
Nej vem vill egentligen göra det när det är närmare 10 grader varmt ute och solen strålar?! :D såklart har jag legat på mitt ställe i sovrummet och solat lite + läst ut Så länge vi båda andas. Recension kommer senare ikväll sen.
Älsk är och tränar just nu och skulle köpa med sig lite glassbåtar hem sen, mummaaaa. Blev så sjukt sugen på glass, men ännumer sugen på att sitta på en uteservering med en stor chokladkaffe och bara njuta och inte göra någonting.

Fick ett inte så himla kul lönebesked igår. Såg på internetbanken att lönen var diträknad. Känns väldigt tråkigt med tanke på att jag hade tänkt sätta undan en hel del. Förstår inte hur det kan vara så lite när jag jobbade mindre på Guldfynd men fick dubbelt så mycket?! Har de dragit för mycket i skatt igen kommer jag bli lite grinig :(( behöver ingen skatteåterbäring nästa år, pengarna behöver jag nu!!

Men nu ska jag fortsätta steka lite. Hörs senare ikväll :) Pösss!
#1 - - ann:

Vad tror du Nicole Richie får, flicka/pojke? Ha det finT!

#2 - - ann:

sv: okey, så sur?:S

#3 - - B:

Solen kom aldrig fram här i Tråkigstad så jag bloggar istället och mår gött!!!.

#4 - - ann:

sv: kalla vad du vill, men de är nt reklam. Bara undrade vad du trodde om hennes ofödda barn. Tänker nt störa dig lr din blogg mer, va trevligare så får du kankse fler läsare?

Till top