Mätt unt belåten

Vardag / Permalink / 1
Tog mig ork och gjorde våfflor till kvällsmat. Med fullkorn så man håller sig mätt liite längre iaf. Gjorde även till matlåda imorgon. Undra om det kommer vara gott att mikra våfflor?! Det återstår att se hehe.
Varje gång jag hör ordet Våfflor så tänker jag på åsnan i Shrek hahaha. "I'm making waffels". Haha undra om det får bli dagens sovfilm kanske. Något måste vara igång annars ligger jag och lyssnar på alla ljud och börjar inbilla mig saker, min fantasi är oändlig haha.

Min rygg gör ont, mina fötter gör ont, hela jag gör ont :(( helkroppsmassage, GIVE MEEE.. Eventuellt en kotknäckare också!

Hörde om dödsskjutningen i Tyskland på radio idag =(( gud vad hemskt. Fick gåshud när jag stod på jobbet och lyssnade. Stackars människor, hur kan man göra så? En föredetta elev också.

Kommer inte bli sent ikväll, ska ut med hundarna igen vid halv tio tänkte jag, sen är det rakt ner i säng för mig som gäller. Orkar inte hålla på med bloggdesign idag, inte heller skriva ett vettigt inlägg. Känns inte som att jag har tid just nu, börjar tolv och slutar åtta väldigt många dagar i veckan, det tär på krafterna. Även fast jag inte är någon morgonmänniska så är det skönare att gå upp på morgonen och jobba fram till tre-fyra kanske. Men det är alltid skönare med lite varierade tider :)
Tänkte försöka ta mig upp vid åtta imorgon också, så jag kan göra lite hussysslor innan jobbet. Städa lite, diska mm. Sånt som man inte orkar nu på kvällen!

Nej nog från mig. Vi hörs imorgon igen..

#1 - - Anna:

Bären ovanpå ser ut som om de vore gjorda av sammet :D

Till top