Oförstående...

Candis / Permalink / 5
- Människor som har jobb. Kan omöjligt sätta sig in i en arbetslös människas situation. Var hur positiv du vill men det kommer inte smitta av sig på den som får ett konstant nej hela tiden. Som inte har några pengar, lever på sin sambo och bara sitter hemma. Du kan OMÖJLIGT förstå hur det är och man blir negativ efter ett tag. Man känner sig inte behövd, ingen vill ha en och inget positivt händer i ens liv!

- Rökare. Ni kan själva inte fatta hur äcklig eran dåliga vana är. Ni får såklart välja själva, men det valet drar in oss alla andra också. Vad skulle ni tycka om jag rapade eller fes er rakt upp i ansiktet?! Inte så trevligt va?! Men om det är en dålig vana? Precis som eran, är det okej då?!

- Icke allergiker. Föreställ er själva att får höra att ni ska sova hos någon med katt. Inget problem ellerhur?! Om du tål dom vill säga, om du inte tål dom, tänk dig att vakna upp mitt i natten för att du kippar efter luft. Dina luftrör är lika trånga som sugrör och inte mycket syre kommer in. Du tar din medicin x antal ggr tills din strupe känns sönderfrätt och sedan mår du skit några dagar efteråt. Men de som inte är allergiska kommer aldrig förstå hur jobbigt det är förrän de själva utsatts för det!
#1 - - B:

Jag förstår dig. Det tog några år innan jag fick jobb här. Det fanns dagar där jag ville ge upp och återvända hem för att jag såg ingen möjlighet. På nåt konstig sätt så löste sig. Men första jobbet som "toa-städare" var inte rolig.



Jag är allergisk mot katter, räkor och min hy mot solen och värme över 35 grader =(

#2 - - Jennie:

Bra skrivet av dig!

#3 - - Ida:

Oerhört bra skrivit.

#4 - - Malin Viklund:

Ja jag förstår dig. ibland känner man sig helt plötsligt mer kär än annars. Som när man ska utomlands, eller vårkänslor, solen som skiner eller att man helt enkelt är lyckligare än annars =)

#5 - - Foki:

bra skrivet!

& du är så fin :)



// Ha en fin kväll

Till top