Veckans Blogg

/ Permalink / 3
Okej det är onsdag men det är väl inte försent med en veckans blogg för det?
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Åh gumman tusen tack:D Gud vad rörd jag blev nu!:D TACK TACK:D

#2 - - Anonym:

Hallå :)! Åhh så fin design du har nu då! Med spets, och rosa offcourse! Vilken otur ni har med era bilar, det borde inte finnas sådana människor som förstör för andra. Läste i ett tidigare inlägg om ditt jobb på eurosko, skulle du få lov att sluta bara för att du ska till egypten, eller förstod jag fel? I allafall tycker jag du tänker rätt med utbildning! Jag läser ju själv nu, och det känns jättebra! Det tar upp en stor del av ens liv, men rätt som det är så står man där sen med en utbildning, och får jobba med det man vill! kram

#3 - - Anonym:

Ja men visst är det så, så surt när man inte har knappt några pengar, det är inte lätt att leva som student heller. I maj kommer man få mindre pengar, så jag måste tänka på det också, ska försöka komma ihåg att lägga undan i april. För sen får man inget studielån under sommaren. Men jag har frågat runt lite om sommarjobb,även fast jag gärna skulle se fram emot ett sommarlov, så måste jag ändå jobba. Det är det hårda livet!

Jag pluggar på lärarprogrammet i Falun, högskolan dalarna, bara första terminen, och den är inte lätt, förhoppningsvis blir det bättre sen! :)

kramar

Till top