- F r e d a g -

Vardag / Permalink / 3
Ska faktiskt klippa mig idag, hör och häpna hehe. Har inte varit hos frissan sen i Oktober så min risbuske till hår behöver verkligen snaggas till lite. Hoppas de är duktiga där bara, har aldrig klippt mig hos dom innan. På Bellbox på Allum. Håller tummarna, iofs är det bara hår. Men det är mitt hår och hår är en identitet :) jajja de blir nog bra det här.

Tack Moderaterna för att ni har arbetsrelaterad skatt.
Blev positivt överraskad när jag öppnade lönekuvertet. Har ju inte jobbat mycket alls nu på senare tid med fick ändå ut lite grann. Skatten var på 177 kr. Om Soccarna hade varit vid makten hade jag fått betala 715 kr :) så jag är glad idag hihi.

Men nu ska jag gå och göra mig iordning och städa upp lite här hemma medans älsk går och tränar :)

Bild från igår :)
#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: jaha, ja men vilken skit. Jag kan bli irriterad då folk snor bilder och sådant av mig. Tex om jag gjort RSS ikon som jag vill ha för mig själv, så tar de och använder de själv. Det är ju inte precis svårt att göra själv ^^

#2 - - Sanna:

Se där, folk som klagar över de blåa.

Tycker de är bra, här ska de jobbas och inte ligga hemma och få pengar för de skattepengar jag betalar..



Den sänkningen de gjorde med skatten är bra. Jag blir mer nöjd okej de går väl till andra skatter men de känns inte lika farligt :)

#3 - - Sanna:

Ja innan valet så gick de ju ut med att de skulle höja bidragen till de som var hemma. Klart som fan att de som inte vill jobb röstar på soc.

Men nu har Mod. varit med om en kris och jag tycker de har sköts sig bra. Ser inga brister precis :) De har iallefall min röst nästa år!

Till top