Börjar bli smått nervös..

Vardag / Permalink / 1
Ska ju stänga på söndag. För första gången helt själv, ingen där som kan hjälpa mig. Känns lite nervöst. Nu var det ett tag sen jag stängde med chefen, har skrivit upp allt som man ska göra och så. Men jaaaa, hmm återstår att se. Bara larmet går igång så är jag nöjd hehe.

Blev en kort vecka för älsk också :) så vi får väl se vad vi hittar på imorgon. Hoppas på en liten roadtripp, men med älsk vet man aldrig haha.

Ska strax åka och handla lite. Hundbajspåsarna är slut och det finns inget jag avskyr mer än att inte kunna plocka upp efter hundarna. Man vill bara sjunka genom jorden när de sätter sig och bajjar på pinsamma ställen. Men vad ska man göra?! :P har faktiskt tagit med mig små H&M påsar när jag gått nu haha.

Hmm en sak jag inte kan förstå är hur någon kan sälja och framför allt köpa använt smink?! På tradera finns hur mycket som helst där burkar mm är halvfulla :S det betyder att någon pillat och petat med det ett bra tag innan det säljs. ÄCKLIGT!
#1 - - Jennie:

Stänga är lite läskigt första gången. Kommer ihåg när jag skulle stänga på ica i somras. Men det går bättre ön man tror :)

Till top