Design till Jannike

Bloggdesign / Permalink / 2
Hon skickade lite bilder som hon ville ha med. Rosa och vitt var ett önskemål. En mailikon mm :) tror hon blev nöjd.

Klicka på bilden för att komma till hennes sida.
#1 - - Ida:

Ja det var dom höga jag testade, men jag är väl inte van att gå i sånna skor :) kanske därför. Har alltid haft nått bakom hälen på alla mina skor :)

Ja det var i Dalarna jag var , riktigt nöjd med utbudet faktiskt!

#2 - - ☆ Ida Tallhed - norrbottens stolthet ;):

hejsan. Jag vet ju att du inte gör designer gratis. De gör inte jag heller. Du har ju några gratis designer. Men jag vill ändå fråga en sak:



Jag har typ världens sämsta ekonomi och har därmed inte råd at köpa en design och speciellt inte eftersom jag kan göra dugliga designer själv, men jag undrar om du i utbyte mot något annat (inte vet jag vad) skulle kunna tänka dig att göra en mer personlig design till mig?! Kanske en större bildlänk och ett blogginlägg om dig i månaden eller nått, kanske har du ett annat förslag!?



Jag har ungefär 200 läsare varje dag som säkert gärna skulle vilja bli dina läsare också ;)



Jag har nu ett tag funderat på att skapa en helt ny blogg, givetvis ha kvar den gamla också, Med den bloggen ska jag bli mer aktiv, skriva omfler intressanta saker och göra reklam för mig själv och satsa på att bli en stor bloggare, jag undrar om du skulle vilja vara designare för den bloggen!? (eller eventuellt den jag redan har, men göra en hel makeover så den känns helt ny) mer personlig meny och sådant..



är du sugen?!



Kram /Ida Tallhed

Till top