Godnighter..

Vardag / Permalink / 1
Känner mig som en liten pudel i skallen :P frissan lyckades få fram onormalt mycket lockar i mitt hår haha och nu är det försent för att ställa sig i duschen, hoppas frillen har lagt sig lite tills jobbet imorgon vid tolv. Annars blir det fram med diadem hehe. Var en supertrevlig och duktig tjej som klippte mig så dit kommer jag gå igen. Men det återstår att se verkligen imorgon hur det ser ut efter duschen. Spännande.

Hade velat mumsa i mig popcorn nu men ska putta på älsk och ta vovvarna istället. Ska ju faktiskt ställa klockan imorgon för första gången på 2 veckor, kommer vara helt slut på morgonen även om jag sovit 10 timmar. Inge bra och vara arbetslös. Småångest har man också, man är så van vid att bara gå hemma hela tiden och sen tjoff så ska man jobba två dagar. Man hinner inte riktigt ställa om sig. Men fy fasiken vad skoj det ska bli imorgon :)) sådeså!

Älsk har börjat läsa på New Moon nu också, så nu kan jag äntligen börja om från början med Twilight, bli kär än en gång hihi underbart. Snacka om att man är lite småskadad :P natti natti, hörs imorgon.

Bild från Vanity Fair, redigering gjord av mig!
#1 - - Emma:

Jag o Jennie har precis sett Twilight, hihi! Nästa lördag är jag friii, så då ska vi umgås! Woho! på dagen lr kvällen, mig kvittar de :) bara jag får TRÄNA på förmiddagen..hihi! I'm damage! puss stumpan

Till top