Hissar & Dissar

Candis / Permalink / 5

♥ Sommaroutfits. Finns inget somrigare när man ser folk som har tagit fram alla sommarkläder. Klänningar, sandaler, shorts mm :) sommar sommar. Men ett big DON'T, måste jag tillägga, inga strumpor i skor/tofflor och sedan shorts på det *ryser* hemskt hemskt. Riktar mig mot det manliga könet såklart Det är inte snyggt och kommer aldrig vara!

Kilklackar. Finns inget skönare att gå i. Jag menar dom som är flätade, mjuka, underbara. Man brukar få ont i fötterna av höga klackar, men inget kilklackar :D helt underbart. Mina favoriter på somrarna.

♥ Annorlunda glassmaker. Nu är det slut med vanilj, jordgubb och päron :) saffran, rossmak, äppelpaj, körsbär, noisette mm mm. Gotland t ex har ett utbud av glass som kan få vem som helst att bli förvånad. Så ett tips ni som åker till Gotland. GLASSMAGASINET, vid småbåtshamnen, de har hundratals med knasiga och mumsiga glassmaker och gör även sin egen glass där. Ni måste gå dit om ni åker dit i sommar. Yum yum.





- Barnvagnar. Eller snarare den som kör dessa "fordon". När de går två bredvid varandra, tar upp hela vägen, de ser att man kommer gående och så går de inte in bakom varandra utan fortsätter gå bredd så man själv får hoppa ut i gräset.
Eller i köpcentrum när man går och aktar man sig inte så blir man påkörd, ibland både framifrån och bakifrån. Och det mina friends, det gör ont. Speciellt när de kör in i hälsenan så man tror att hela benet har gått av. Ni med barnvagn anar inte hur jäkla stor plats ni tar. Speciellt när ni är 3-4 st som ska gå med varandra! Undra hur mycket påhopp jag kommer få på mig nu da :P

- Tvättstugefasoner. Hur svårt är det att ta bort luddet efter sig från torktumlaren?! Förstår ni hur äckligt det är när man ska ta bort det själv? *ryser*
Och fortfarande, stoppa inte in tvätt om ni inte vet om det kommer att gå över tiden. 20 min på en annans bokad tvättid är INTE okej, verkligen inte. Och dessa dumskallar verkar inte fatta att de har gjort fel heller. På sin höjd att ni får låna torktumlaren men då ska den vara tom när min tvätt är klar. Regler verkar inte vara något som andra människor kan följa. Sluta vara sånna neandertalare och bete er civiliserat.

- Spott, bajs, rök, snus, sopor mm mm.
I trapphus, hissar och jaaa överallt. Vi vill inte ha eran skit nere vid utgången. Din skit är = din skit och ingen annans. Och VARFÖR är det så skoj att spotta på golvet, på väggarna och speglarna?! Kan riktigt höra dom skratta "HÖHÖHÖHÖH nu kommer någon trampa i det HÖHÖHÖHÖ". Neandertalaren kommer fram än en gång. Är det verkligen så svårt att bara låta bli att spotta där andra ska gå? Gör det hemma i duschen, skaffa en spottkopp gör vad ni vill. Men låt andra slippa trampa i eran gula äckliga loskor, snusar, bajs mm.
#1 - - Trixie:

haha, så rolig läsning, speciellt på "diss-listan" ;)



you got mail. blev nog lite flummigt.. ;)

#2 - - Elin - Design&Makeup:

åh men fy, du var tvungen att lägga till "gula", det gjorde allt för att få mig spyfärdig. haha

#3 - - Nelia:

Hahaha! Sant så sant!

#4 - - Linda:

Håller helt med dig..

men jag hissar inte för kilklacken.. för jag kan inte gå i höga.. :)

#5 - - Joysan:

Hejsan! Hittade hit från JS-bloggen :-)...Åh vad jag håller med om "barnvagnsmaffian"! Det känns som om de tror att de äger vägen för "att det är jobbigare att gå åt sidan med en vagn"...Fast vem vet, de kanske har suttit uppe & ammat hela natten, inte hunnit äta frukost och bytt blöja istället för lunch...och därför inte tänker på att flytta sig :-)...Hoppas att du har haft en bra dag och inte blivit påkörd av någon barnvagn eller trampat i bajs...fniss Kram/Joysan

Till top