Home alone..

Vardag / Permalink / 2
Precis jobbat klart och fick sitta och vänta på bussen i en halvtimme, tur att det är så fint väder ute. Fortfarande underbart :)
Fick inte stänga själv heller hehe chefen var där och hjälpte mig även om jag gjorde allting själv, känns tryggt att hon iaf finns där om jag skulle behöva hjälp.
Så nu blir det inge mer jobb förrän den 10:e Juni vad jag vet nu, eller det är inte ens jobb då utan säkerhetsutbildning, kommer nog bli väldigt intressant om inte annat :) spännande.

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen glida ner i en mysig sommarklänning, skala lite räkor sen glassa på ballen med lite jordgubbar, sounds good huh?!
Ska försöka göra lite design ikväll också. Ska ju börja med en ny till Twilight Obsession.

Tänkte på det när vi var på bio igår. Alla tjejjer ser ju likadana ut :P klackar och kortkort, klackar och kortkort. Är kanske jag som börjar bli för gammal :P haha.
#1 - - Jadsia:

Ja!, kollade twilight bloggen o dom verkligen behöver en Candis Makeover!!. Det ska bli spännande att se!. Förresten idag tittade jag Harry Potter filmen där Robert är med!, vem kunde skulle hade gissat att han skulle bli Edward!.... Omg.

#2 - - sanna:

jag tror vi börjar blir gammla

kortkort, super höga klackar som man snubblar fram och sedan superkort linne.. :) SNYGGT!

Till top