Ingen fin solig dag idag

Vardag / Permalink / 0
Fasiken. Men rätt bra ändå, då hinner jag komma ifatt med lite designer. Skulle vara superväder imorgon så nu gäller det att ligga i så de blir klara.
Redan tisdag idag ^.^ det går fort, snart är det Juni, Freddes student, midsommar och snart är det sommarschemat på jobbet som gäller och då kommer jag få jobba lite mera, låter najs :) hoppas på en liten resa till Gotland också!

Älsk är så förbannat duktig och tränar, känner mig slapp och icke sexig. Men gym är för jäkla tråkigt. Been there done that i gymnasiet. Var ju riktigt duktig på den tiden, men då hade jag ju någon och träna med också, inge skoj att gå själv, inte i början iaf!
Joggning är också förbannat tråkigt, har inga skor dessutom. Inlines?! Kostar pengar eftersom jag inte har några. Så vad kan man göra?! Sitta inne och tycka synd om sig själv, DET är vad man kan göra :)

Måste förbi ICA och köpa majs, bomull, något te och bitsocker också. Varför jag skriver det här? För att jag inte ska glömma bort det haha.
Började läsa Twilight igår igen. älsk gillar det inte eftersom jag kommer hinna ikapp honom. Han har läst halva New Moon :) duktig kille. I think he likes them, faktiskt!

Låååångt inlägg, sorry, förstår om ni inte orkar läsa. Många har ju gjort klart att de inte gillar långa inlägg, men att det ska vara massor av bilder. Vet ni vad? Screw you :P min blogg och mina inlägg får vara huuuuuuuuuur långa de vill. De är ju därför man har en blogg, för sin egen skull och läser folk så blir jag glad.

45 prenumeranter på Bloglovin också.. Mihiii you like me, don't you ;)

I love my cappuoccino. Ja jag har bytt :) omväxling förnöjer right?.


Alla fina blommor dör först, medans maskrosorna finns kvar så gott som hela sommaren :P orättvist för de andra mycket finare blommorna tycker jag! LAME..
Till top