Jag är ledsen..

/ Permalink / 14
Mitt bismarck armband som jag fick av älsk i ett års present är borta. Jag har tappat det med andra ord :*(((( är så ledsen. Fan fan fan fan fan fan fan..
Jag tog av mig det när vi åkte till Egypten för att jag INTE skulle tappa det :*(( och vad händer här hemma? Vilken hemsk dag det här blev, hoppas att det kanske ligger här hemma ändå någonstans. Hoppas..
#1 - - Niki:

Ja det är sant, men det känns så oetiska att bara kasta någon i graven och täcka personen direkt med jord.. :'( Jag vill aldrig ligga i jorden..

Jättefint armband! Jag har ett med hjärtan och massa nallebjörnar i guld.

#2 - - nadia:

Vilket sött!

#3 - - Anna:

Håller tummarna för att du hittar den igen :)

#4 - - Anna-Maria:

Åh vad tråkigt när nått sånt händer.. Jag tappade bort förlovningsringen en gång men hittaden den väldigt snart igen och det var tur kan jag säga.. Håller tummarna att du hittar det.. Kramar

#5 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

usch sånt är så trist när man tappar smycken :( men det ligger kanske hemma. håller tummarna för det!

#6 - - Vilja:

Nej va tråkigt! Speciellt eftersom det är ett så speciellt armband, hopaps du hittar det! :)

#7 - - Athena:

nej fy satcakre men du ska se att det plopapr upp där hemma!

#8 - - Linda H - En make up artist:

Shit vad tråkigt! jag tror det dyker upp! Saker har en tendens att göra det! vi får hoppas!!

#9 - - nadia:

I SEE!

Hm, ja.. dom var obehagliga som fan, och bad jag ens om deras snuskiga hallon body... ?! nope! ;)

#10 - - nadia:

Jorå hallon luktar jätte gott, men rätt så standard på nått sätt, ingen "överraskande" doft, isåfall luktar jordgubb mycket godare, och som du sa körsbär den luktar underbart! Men min absoluta favvo är cocos, jag vet inte gillar inte att äta cocos men den är super mysig att smörja in sig i efter dusch.



Jag kommer in på Body shop och börjar lukta på alla Body Butter, och jag hittade många goda dofter, och så hör jag bakom mig efter en stund. "Hittar du nått?" jag, "Ja, många speciellt cocosen!", hon "Okej, har du luktat på hallonen ännu?", jag, "Mjo.." hon, "Ja, ska du köpa den får du köpa den nu för den kommer att försvinna snarast!", och sen vänder jag bort huvudet och kollar på hallon hyllan, och den är verkligen proppfull..



Hatar sånt där när dom visar så tydligt att dom bara vill tjäna pengar! ;S

#11 - - nadia:

Föresten tänkte inte på det förän nu, vilken otroligt mysig och hemtrevlig blogg du har! :D och jag brukar inte fasta för bloggdesign, men din är totalsnygg!

#12 - - Petra:

fan va trist! Det var ju skit fint! Hoppas du verkligen hittar det och att det inte är försvunnet för gott!

#13 - - emma:

fint armband!

#14 - - SaraLouise:

Åh nej! Jag tappade också bort ett armband (om det var ettårs present eller första julklappen)från älsk. I flera år försökte jag hitta det eller ersätta det utan att lyckas. =( Hoppas, hoppas verkligen att du hittar det för det är en sån sak man grämer sig över för alltid.

Till top