Booooring..

Vardag / Permalink / 3
Händer inte ett dugg idag, måste förbi Allum och köpa ny eyeliner bara, min är lite torr haha.
Har tappat bort två vita favoritklänningar också :( vänt upp och ner på hela lägenheten och kan inte hitta dom, jag vet att dom finns här någonstans, gäller bara att komma på det där braiga stället där jag la dom haha. Himla mongo man är. Man ska inte ha bra ställen och gömma kläder på.

Grannarna har spelat musik sen tidigt, tidigt imorse. Börjar bli lite smådrygt att lyssna på deras dunka dunka. Hur orkar man lyssna på så hög musik så länge? Jag klarar en timme kanske, sen måste jag stänga av :P haha.

Men nu ska vi till Allum, återkommer sen med lite bilder och sånt :) Pussis och kramis.

Så länge kan väl ni alla läsare berätta det roligaste som någonsin hänt er :) vad sägs?! Sånt är alltid skoj att läsa.. Så kom igen nu, vad är det roligaste som någonsin hänt er?
#1 - - Elin - Design&Makeup:

STUDENTEN :D Kanske inte just då man klev ut på trappan, men allting innan. Fester, stämningen alla glada och nöjda :D åh, jag längtar tillbaka! Jag avundas de som tar studenten nu. haha

#2 - - malin:

Varsegod, det var så lite så :)

#3 - - malin:

tack :)



åh, det roligaste som nånsin hänt mig. hm, ja det var nog studenten för mig oxå. Stå på lastbilsflaket och bara skrika, det är lycka! Själv då? :)

Till top