No örk..

Vardag / Permalink / 2
Jag har helt enkelt skitit i att skriva inlägg idag. One of those days. Har haft fullt upp ändåså. Varit på Allum en snabbis, gick förbi Lindex och kramades lite med gamla jobbisar, köpte nya leggings, både spets och vanliga, handlade på ICA, kom hem och började med en design, fixade tvättid som jag håller på med nu och lagade mat tills älsk kom hem från jobbet.
Nu tvättar jag fortfarande och gör lite design därimellan men datorn älskar att fucka sig när jag ska pyssla och ha mig, nu är det slut på RAM minnet?! Mongo pucko. Don't u just love it when nothing works?

Nytt avsnitt finns ute av The Hills också, got to see. Men först måste jag fixa tvätten :P och sen ska jag trycka i mig ett helt lass med äppelpajglass, SÅDESÅ!



Avskyr att få överraskningar när man tvättar :*( en vit blus jag tvättade för första gången nu har blivit upprepad vid halsen där det hänger sidenband. Ena bandet är bara en stor tova, tvättade den ju i en tvättpåse också bara för att inge skulle hända men nejdå. Helt ny, %&#)(/&#%¤"#!!! Inget kvitto hittar jag heller och har inte råd att köpa en ny.....

#1 - - Jennie:

Tack sötis!



Så kände jag igår, orkade inte uppdatera :P

#2 - - Heyli:

tråkigt med blusen... hatar när nya saker går sönder sådär! men duu.. äppelpajglass, vart har du hittat de??



ah men de va ju inte jättefarligt pris då :)

Till top