#1 - - Nelia:

Mycket fin design! Duktig du är!

#2 - - mia:

Waow, nice skor!!

#3 - - Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!:

Läckra skor!!



svar: TACK så hemskt mkt för din information om Yasmine! När jag skrev inlägget visste jag att jag tog en chans som skrev med att P-piller hjälpt mig att få en bra hy, men faktiskt så är det ju att Yasminelle28 förmodligen har bidragit till att jag fick bättre hy och jag vill inte lura mina läsare till att tro att det var endast pga. av tex. Rosenserien eller så.



Undrar också om du åt Yasmin eller det som jag äter Yasminelle28? För det är två olika P-piller. Och sedan så beklagar jag de biverkningar du drabbades av, men bara för att en person drabbas så betyder ju inte det att alla gör det.. och vad det gäller forskning så är det mkt som man inte vet hur saker och ting påverkar kroppen och miljön...tyvärr.

#4 - - Alexandramarias:

Den blev fin, men hennes arm tycker jag ser lite konstig ut.... den bild där ljuset faller in. Men det kanske va svårt att få till.



Nationella insatsstyrkan "in da house"

Läs mer på min blogg!



http://alexandramarias.blogg.se

#5 - - johanna nilsson:

Du är verkligen duktig på att göra bloggdesigner!;D

#6 - - malin:

oj va duktig du är! jag skulle verkligen behöva hjälp med en header till min blogg.. om du kan o har tid/lust att hjälpa mig så får du jättegärna skriva tillbaks:)

Till top