RSS-ikoner

Bloggdesign / Permalink / 5
Fick en fråga om hur man får så fina RSS ikoner. Detta är väldigt enkelt och jag tänkte ta och förklara det här i bloggen.
Google är en bra källa till att hitta ikoner. Bara till att söka RSS icon så får du upp massor av bilder. Det är alltså en bild som man lägger in i kodmallar.

Här är några sidor där man kan ladda ner ikoner:
Widgetbuckseo
Freshwebtrends

När du sedan hittat den ikonen du vill ha på din blogg. Sparar du bilden. Laddar upp den i din blogg. Kopierar adressen och klistrar in den där det är understruket i koden som ser ut såhär:

Den brukar alltid ligga längst ner i kodmallar.

Vill man sedan göra om en RSS ikon, byta färg mm så krävs det att man har Photoshop.

Om något är oklart så fråga gärna :)
#1 - - Louise - Ur mitt eget perspektiv:

Vilken snygg blogg du har! :D



Sv; Allvarligt?!

Vad roligt. Hur var det att sitta där med läktaren?



Puss!

#2 - - Moni:

tack så mycket :) jag luskade faktiskt ut det innan, men nu har man hittat ännu snyggare ikoner tack vare dig :) ha en fortsatt bra dag

#3 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

hon verkar verkligen bry sig och hon förstod ju hur trött jag va och att det påverkade mitt jobb så hopaps det händer lite nu! det blir väl det vanliga att man går upp i vikt och blir full av vätska.. kan inte säga mer så här på rak arm blandar ihop behandlingarna jag har gått igenom innan. vet inte om det va denna jag tappade håret av.. men det hoppas jag verkligen inte för då blir jag nog knäckt om något!!





visst är hon fin? hon ser dock mörkare ut på bilden än vad hon är. men hon är så söt ibland när hon göra vissa miner ser hon ut som en liten apa.. mitt söta lilla odjur :)

#4 - - Trixie:

Åh så bra med tips! Jag är då redan nöjd med min ;)

#5 - - Louise - Ur mitt eget perspektiv:

Allt bra med dig idag då?





Puss!

Till top