Shimmer.nu

Shopping / Permalink / 9
Fick en kommentar från Shimmer.nu om att jag hade en fin blogg. Kikar in på deras sida och vad hittar man där om inte en supermysig sida med underbara kläder :D åhh me like.
De har allt från Balklänningar, brudklänningar, vardagskläder, accessoarer mm. De verkar väldigt nya på marknaden, så man kan ju bara ana vad som komma skall hos dom!

Denna blev jag verkligen kär i :D åhhh vill haaaa.
#1 - - Josie:

Ja, jag tycker det är okej, alla har ju rätt att tycka vad dom vill. Om du säger att feta människor är fula så får du väl tycka det, alla har väl rätt att ha åsikter? Personligen tycker jag inte det är snyggt att vara allt för smal, eftersom det ser så ohälsosamt ut, dock har jag ingenting emot dom eller menar något som helst illa men det är så jag tycker. Sen kan folk vara hur smala eller tjocka dom vill, men FÖR smala människor tycker jag ser rätt otäcka ut, men är det inte det då? Hur som helst så borde väl alla ha rätt att tycka vad dom vill. Yttrandefrihet. ;)

#2 - - Molly:

Jag vet inte, men det ser ut som att Josie tror att hon är den enda med yttrandefrihet. Var det inte precis det du gjorde i inlägget? :P



Haha, Det såg bara så roligt ut..



Jättesöta kläder på den där hemsidan btw :)

#3 - - pinkhelp:

Oh ja, riktigt snygg var den! :D Kul med nya sidor

#4 - - A A N N I E M A T I L D A ♥:

din design - SNYGG ! :D

blev förälskad i den nyss , (: <3

#5 - - saga:

fin blogg du har!:)

#6 - - Martina:

Nä o de e ju synd att folk ska behöva ta illa upp. Jo exakt man undrar ju hur dom orkar lägga på den fasaden bara, ja menar att hålla den fasaden i evigheter bara för att få läsare..

#7 - - Shimmer.nu:

Nej men oj tack så mycket, så söt du är! =D

Vi är som du säger helt nya, men vi jobbar för att ta in roliga, fina, snygga och lite annorlunda modekläder som bara finns i ett fåtal eftersom vi inte vill att alla ska springa runt i likadan plagg.



Jag har den spetsblusen själv, så grymt snygg! =D



Har du designat din blogg själv? I så fall är du otroligt duktig!

#8 - - Elin - Design&Makeup:

haha, jag blev kär i väskan xD

#9 - - Agnes:

jag är helt nerförälskad i den där väskan! problemet är bara att jag inte vet hur jag kan få tag i den, för jag hittar den inte på hemsidan... du vet inte vart jag kan få tag i den? :)

Till top