Slemmiga jäkla fotografer

Kändisar / Permalink / 14
Hur kan de inte respektera kändisar?! De är ju dom som ordnar så de får lön?! Lilla Nahla är sååå söt. Tur att hon inte riktigt vet vad som händer. Kändishetsen skrämmer mig :S


C om Slemmiga jäkla fotografer:
Frågan är vad som är jobbigast; att inneha x antal miljoner och få bli arg på fotografer ibland eller ha ett underbetalt skitjobb och behöva bråka med byråkrati när man blivit varslad?
Kan nog tyvärr inte sympatisera med Halle Berry.

Svar:
Båda är antagligen jobbiga på sitt sätt. Tänk t ex att aldrig kunna gå utanför huset utan att hundratals människor väntar där, aldrig kunna gå till en vanlig butik och handla, stalkers överallt, vissa vill döda dig och andra älskar dig. Hmm jag kan dock sympatisera med henne!
#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

fan va sjukt!!! jag skulle inte vilja byta med dom!

#2 - - Anonym:

Vad fint det blev här :D



Nej så går nog inte att göra. Däremot

"Background: #000000 url(http://candis.se/images/2009/botten_37480313.png) bottom no-repeat;"

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Hehe ja men visst!:) De är juh bara fööööör underbara. Egentligen har jag ingen ork för valpning igen. Men vi ska fösöka skaffa den under vår semester så att vi båda kan vara med under valpningen och hjälpas åt:)

Hihi!

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

alltså det roliga är att det är ju ett tag sen jag gjorde ultraljudet.. typ i julas.. och där måste dom ju ha sett det och nu sist sa han typ: ja sen har du ju en hjärtklaff som läcker.. jag bara va sa du? han sa det precis som om jag visste det... o jag började fråga vad det innebär o liknande.. det sjukhuset jag är på just nu är amatörer och det har många sagt och jag ska be att dom skickar mig vidare till det andra sjukhuset där jag varit mesta dels nu... jag vet inte riktigt vad dom sysslar med men fan man är ju hel knäckt och sitter med tårarna i ögonen och orkar inte fråga om allt när man väl är där.. men jag ska ringa imorgon och höra vad fan dom tänker göra nu nästa besök jag ska dit och vad fan dom sysslar med och säga till att dom är amatörer!!

#5 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

precis!! hur ska man kunna sluta tänka på det när man inte orkar göra något varken jobba eller träffa vänner. då är det rätt svårt och inte tänka på skitet. men det är så många som stöttar mig och som ska ringa och skälla ut dom så förhoppningsvis så händer det något. jag o mamma såg ju på ultraljudet att det va något som inte stämde då det är typ olika färger åp ett ställe och det va det ju inte någon annan stans och mamma såg ju att hon kollade på det hela tiden.. nu efterråt fattar vi ju varför..

#6 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

släktingarna tyckte vi skulle gå till tidningen o mamma med men jag vill inte gå ut i tidningen. :/ nä jag har inte ont eller ibland känner jag lite men det är mest att jag är trött och att hjärtat slår som tusan när man sover eller vilar. otäckt som tusan!

#7 - - C:

Frågan är vad som är jobbigast; att inneha x antal miljoner och få bli arg på fotografer ibland eller ha ett underbetalt skitjobb och behöva bråka med byråkrati när man blivit varslad?

Kan nog tyvärr inte sympatisera med Halle Berry.

#8 - - Pernilla:

Jisses va snyggt du har gjort=)

Ska också fixa min design snart, när jag orkar=P

#9 - - Jennie:

Fint det blev i bloggen! :)



Asså det är så sjukt! Vad irriterad jag blev. De får aldrig vara ifred! Enda gången jag tycker dte är okej med papparazzin kan vara på stora event & galor. Men absolut inte på vardagen/semestrar osv.. stackars de som inte får ha något privatliv..

#10 - - Emma:

Fin blogg :)

#11 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

Svar: taaaack : )



Jodå! Jag vet! Börjar väl gå dåligt för blogg.se eller liknande så dom måste ta tillbaka henne eller nåt=/

#12 - - Lily [ L i n d a . B l o m ]:

Svar: Ja men guuuud ja!! Du har väl sett vad hon skriver om folk? Mig exemepelvis =/

#13 - - B:

Jag mår illa av den där Hollywood TV site. Och vad dom skriker till dom (stjärnorna). Jag tycker att problemet är dom som inte är riktiga papparazzis. För nu vem som helst kan ta kort och sälja dom i USA iaf.

#14 - - C:

De flesta yrken idag är väl förvisso ett resultat av ett aktivt val. De flesta bör väl ha insikten att med kändisskap kommer en baksida. Precis som för oss andra när det gäller att exempelvis bråka med AMS eller a-kassan som t.ex du nämnt här tidigare.

Hade du haft de möjligheter som Halle Berry har eller valt din väg i karriärslivet om du fick välja? Jag hade valt Halle Berrys, alla dagar i veckan.

Till top