Solen lyser över Partille..

Vardag / Permalink / 4
Ikväll blir det fläskfilé med beasås och grönsaker med potatis i ugn :) yum yum. Och en Cube till det.

Hoppas på att det blir bättre väder i helgen. Älsk och jag hade tänkt ta en långpromenad och se vart man kan hitta lite fina ställen att fotografera. Ängar mm. Men som det ser ut nu ska det regna hela jäkla helgen, inte skoj alls. Har regnat hela dagen idag men nu har det spruckit upp och solen är framme. Varför kan det inte vara så hela tiden?! :(

Mmmm har två mangos hemma som blir till efterrätt. Märkte nu under vintern att mangosarna var riktigt äckliga, vita och sura som bara den. Inte alls gula och saftiga, så de bara smälter i munnen. Mmmmm underbart. Mangomaniac. Nästan lika mycket som kokos haha.

Men nu ska jag hjälpa älsk med maten. Pusss

Orkade inte fixa i photoshop hehe.
#1 - - Mia:

Det tror jag absolut itne du skulle bli. Och som sagt, jag pratar inte om alla smala tjejer. Jag pratar om de som gör allt i sin makt för att se ut som modeller och kända människor med size zero.



Tror inte vi kommer någonvart i denna diskussion du och jag, vi tycker helt enkelt olika. Och tur är ju det, vore tråkigt om alla tyckte likadant :)

#2 - - Joline [ F O T O ]:

Svar: Åh, tack :)

#3 - - Sis:

Du har tyvärr ingen aning om hur det är att vara mullig lika lite som jag vet hur det är att vara smal, varför måste den ena parten vara värre än den andra? Kan inte båda ha det lika för jävligt?

#4 - - Angelica:

ja har tips på vart du kan fota ängar runt omkring partille, tex kohög och jonsered jätte fin natur där omkring :)

Till top