Svar på Kommentar

Frågor & Svar / Permalink / 7
Anonym om Kolla här..:
Sluta spela offer för guds skull! Det fanns inget i hennes inlägg som är att hon klagar på smala människor. är så less på att det alltid ska komma sådana som dig med detta så fort det skrivs om att man ska vara hälsosam ej någe size zero freak!! Det handlar om att det ofta är sådana människor i reklamer osv så att alla flickor/kvinnor/tjejer mår dåligt o får fel uppfattning om varför man ska träna o må bra.. Fatta det innan du skriver något så här dumt!!! Det är ju bara pinsamt det du håller på med! Väx upp! Usch är så trött på erat fjanteri. Fatta problemet.

Svar: Om du läste hela mitt inlägg så fattade du också att det inte bara är hennes inlägg jag reagerat på! Du kanske ska börja med att våga stå för vad du skriver, så kanske man börjar ta dig på allvar!
Och nej jag ser mig själv inte som ett offer, varför ska jag göra det när jag är nöjd?! Men det är tråkigt när man skriver ett inlägg om att man ska vara nöjd hur man än ser ut så får man skit för det?! De är ju fan inte normalt.
Och vadå "alltid ska komma sådana som dig med detta så fort det skrivs om att man ska vara hälsosam ej någe size zero freak!!"
Det är väl fan aldrig någon som skrivit ett sånt inlägg? Jag har aldrig sett ett sånt iallafall!
#1 - - Anonym:

sv. så lite så :) men allt bra med dej då? :)

#2 - - Evelina:

Sv, asså att iband väljer man inte om man blir smal eller tjock, man kan äta hur mycket som hälst men ändo vara smal. :D

#3 - - Anonym:

dum kommentar...

#4 - - Molly:

Haha, vilket pucko :P Folk borde sluta tolka bloggar/inlägg som de vill och läsa det som står istället.



Du är smart och söt och du får skriva precis som du vill i din blogg :) Har folk problem med hur de tolar saker så är det upp till dem :P

#5 - - Linda:

Skulle du kunna göra en design åt mig? :)

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Men åh, alltid ska det finnas sånna. I min blogg var de någon som påstådde att jag inte brydde mig om katterna och skaffade det bara för kul skylle för att sedan slänga ut dem så fort man ledsnar. Folk borde ta reda på fakta innan de kommenterar.



Jag förstår absolut vad du menar med det där inlägget och jag känner mig inte träffad. Så man måste inte "ta åt sig" för att tycka annorlunda.

#7 - - malin:

Först och främst, tusen tack för att du länkade mig :) Fick många läsare och kommentarer på det inlägget. oh, vi är bäst.



och ja, salladen vad underbar. LÄtt och gott att göra och äta :)



Vilken rolig kommentar du fått. Sånt där är ju bara att skratta åt, och särkillt att den självklart var anonym. Ska man säga något måste man ju stå för det.



kramar :)

Till top