Tatueringssugen :)

Candis / Permalink / 5
Sitter och spanar för fullt efter texter och citat på latin. Vill ha Amor Vincit Omnia, men vill inte härma andra. Så nu letar jag efter något som symboliserar mig helt enkelt.

Letar efter text fonter till den jag ska göra i nacken också och vill ju ha samma text på latinska texten som jag ska tatuera vid revbenen, antingen ovanför mitt ärr på höger sida eller på vänster där jag har de andra två tatueringarna. Planer planer. Frågan är ju vart det är snyggast att ha en text på sidan? Där jag inte har några tattoos eller där jag har dom andra?! Hehe.

Hon Heidi som är så duktig här i Gbg har kö i 1 ½ år tydligen. Bara för att hon gör mest porträtt. Men men de finns ju fler duktiga såklart :)

Älsk ska tatuera sig igen också. Också text på latin och sedan om sin pappa. Kommer bli så fint på honom. Min tatuerade lilla heting :D
Bild tagen i Egypten på magen. Och jag hoppas ni förstår vad Copyright betyder nu!!
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Hehe!:) Jag är oxå super sugen!:) Ska tatuera in Cherry Blossom grenar med blommorna ungerfär där du har din tatuering, fast jag vill ha den bakåt och fram!:)



Men gumman om du vill tatuera in Amor Vincit Omnia ska du banne mig göra det! Du härmar inte andra! Miljontals människor har det intatuerat!;:) Så länge det har en betydelse för dig:)

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

hahah i know men smärtan är so worth it!:D



Åh vad fint:) Hoppas vi båda hitter tatuera oss efter sommarn:D

#3 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Samma här, vi väntade i över ett halvår på vår tatuerare haha!

#4 - - nadia:

Re: Ja, visst är den! :D älskar den!

#5 - - Elin - Design&Makeup:

Många som tar bilder av dig? :/



sv: jag har druckit två (stora) glas cola idag :D haha



Jag gjorde inget speicellt, det var bara så himla kul just då ^^,

Till top