The Hills - Ep. 6 'Playmates Bring The Drama'

TV-Serier / Permalink / 3
Jag tycker verkligen Jayde är helgalen. Om det var så himla hemskt det som hände mellan Brody och Audrina, som tydligen inte gjorde något, så borde hon väl fasiken göra slut och inte sitta och skicka sina vänner på Audrina! De var väl ändå två om det?! Man är ju aldrig en..
Tycker dock det ändå var dåligt gjort av Audrina men samtidigt om Jayde betyder så mycket för Brody så borde han sagt nej!!
Jag tror anledningen till att Lauren inte bryr sig om Brody och Audrina beror på att hon inte har några känslor för honom längre. Ni minns väl när Jen blev intresserad av Brody, samtidigt som Lauren, vilket liv det blev. Men inte den här gången.
#1 - - Anonym:

hej såg att du visste att jessicas parfym Fancy kommit ut i augusti men vet du avrt man kan hitta den

#2 - - Linda H - En make up artist:

Jag fick en ryggskada som hindrar mig från att röra mig fritt, när jag inte längre kunde springa fram till trampetten så kände jag att jag var så illa tvungen att sluta =(

#3 - - vendela:

Heej tycker inte du att det är lite konstigt att Lauren inte har nått problem med Audrina Gilla brody med tanke på att Lauren va ju bästis med jen som strulade med brody.. och Lauren dumpade jen för det..

det känns lite som dubbelmoral när det gäller Lauren

Älskar din blogg ha en bra<3

Till top