- O n s d a g -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10
Jahaa då var de morgon igen då :P Onsdag.. F*n vad tiden går fort, vet att jag säger det varje dag, men de är läskigt hur fort det går. Jajja, här skiner solen, kossorna står och muar framför huset och jaaa, vad ska man hitte på idag förutom att designa?

Läste Breaking Dawn igår för andra gången och är i princip klar med den,
vad ska man läsa efter den då? Skulle faktiskt vilja ha alla Harry Potter böckerna, vet inte varför. Har velat haft dom ett tag men inte köpt dom, wierdoo.

Längtar enormt mycket tills Zamme kommer ner :) dels för att han är ju så underbar min lille kille och sen kommer de bli så skönt att gå ut och promenera varje dag, för nu har man jusom ingen anledning till att gå ut direkt och då blir de att man istället stannar inne. Lathet kanske de heter.

Usch onödigt jidder, bye bye for now..

Bilden är tagen idag :) önskar man kunde kapa ner hustaken haha.
#1 - - Emma:

ah uunderbar (och inspirerande) bild :)

#2 - - ewie:

så fin design du har !

#3 - - Steph:

Harry Potter-böckerna är ju mysiga att läsa :)

#4 - - josefin:

sv: okej, men alla reagerar ju olika. har två kompisar som båda har fått som mig, och deras tatueringar är större och väldigt fina, så :) som sagt, alla reagerar ju olika.

#5 - - Kristina:

Breaking dawn var ju jätte bra! Har både twilight sagan och harry potter böckerna på ljudbok och är helt förälskad, dock inte på cd såklart, utan har dem på mp3 format som tur är. =)



Nagellacket verkar ju jätte bra, jag brukar köpa mina lack på dollarstore, där kostar de 10 kr styck och håller länge och fina färger, jätte kul :D



Hoppas onsdagen fortsätter vara underbar

#6 - - josefin:

sv: det är min första så jag var väldigt orolig, jag visste ju inte hur det kunde se ut liksom. dock såg det mycet äckligare ut på bilden också, skärpan var så bra och det blev så stor kontrast. men det löser sig säkert :)

#7 - - HelloNicki:

God dag! Ok vad mysigt. Hur trivs du i österrike och vad gör du där? Pluggar antar jag?



Jag ska passa på att vara med min mamma och syskon som bor där och sen så måste jag väl även passa på att shoppa :P



Sj då? Vad ser du mest fram emot vad det gäller Sverige?



#8 - - josefin:

sv: ja precis, jag vill verkligen inte att det ska bli nåt fult märke eller så... så jag är väldigt försiktig och sover till och med med halva benet utanför täcket bara för att det inte ska skava täcke mot.

#9 - - Lina:

Det är ju helt tokigt vackert! Hade det inte funnits ett hustak hade man knappt trott att detta mästerverk finns på riktigt..=).

#10 - - Lina:

Åh. Kan du inte lägga in fler härliga bilder...=)

Till top